Balandžiai
Įdomi tema
Mano tėvas balandininkas, tai auginam balandžius, leidžiam, dresuojam, dalyvaujam varžybose, važinėjam į parodas ir t.t. Turim begalę taurių, medalių. Aš irgi turiu pasiekimą šiokį tokį, mano dresuotas balandis praeitais metais atskrido pirmas iš Palangos (vyko Lietuvos varžybos)
Kaip įsitraukėm į tai? Tėvo draugas visą gyvenimą tuo užsiima, na ir sudomino. Tačiau neauginam balkone. Turim specialiai įrengtas patalpas.
Žinot, net su laukiniais balandžiais susibendravau Kažkaip sekasi man paimt į rankas beveik betkokį.
Mano tėvas balandininkas, tai auginam balandžius, leidžiam, dresuojam, dalyvaujam varžybose, važinėjam į parodas ir t.t. Turim begalę taurių, medalių. Aš irgi turiu pasiekimą šiokį tokį, mano dresuotas balandis praeitais metais atskrido pirmas iš Palangos (vyko Lietuvos varžybos)
Kaip įsitraukėm į tai? Tėvo draugas visą gyvenimą tuo užsiima, na ir sudomino. Tačiau neauginam balkone. Turim specialiai įrengtas patalpas.
Žinot, net su laukiniais balandžiais susibendravau Kažkaip sekasi man paimt į rankas beveik betkokį.
- aniri89
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Oho, labai įdomu būtų išgirsti daugiau apie juos ir apie šį hobį, aš kažkaip maniau, kad visos tos antenos šiais laikais jau trukdo balandžiam sėkmingai orientuotis ir iš miesto į miestą laiškučio nebenuneštų
O kas per dresūros? Ir kokios būna varžybos? Įkelk nuotraukų gražuolių O kaip kaimynai pritaria šiam hobiui, neturit problemų?
O kas per dresūros? Ir kokios būna varžybos? Įkelk nuotraukų gražuolių O kaip kaimynai pritaria šiam hobiui, neturit problemų?
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
balandzio dresura priklauso nuo blandzio rusies , pobudzio , yra aukstaskrydziai , vartikliai sportiniai karveliai . beto as irgi balandininkas , lakau cekatus , bijuos. jie ore skraido 2km aukstyje apie 3 val
-
aruniukas13 - Pranešimai: 882
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Sveiki, nezinau ar cia pataikiau, bet norejau paklausti ar gal kas zino kur galima isigyti knyga apie balandzius? gyvenu klaipedoje, mano tetis yra balandziu augintojas ir kaledoms noreciau tokia knyga padovanoti.. dekui uz pagalba!
- free3dom
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Išleistą gerb Girdžiūno knygą balandininkai išgraibstė akimirksniu,aš jos taip pat negavau
http://balandininkas.lt/content/view/161/1/lang,lithuanian/
http://balandininkas.lt/content/view/161/1/lang,lithuanian/
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Pas mane nikolaicai padejo kiausinius kai buvo apie -20 nakty ir isperejo bet paliko ir numire jaunikliai :( Dabar peri jau jauniems apie 12 dienu abu gerai auga jauciu kad auginsiu vien nikolaicus goncus ir kryziuocius
- Balandininkass
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių