Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
Gali
Greičiausiai jis prasnaus tą laiką, nors tai ir nuo individo priklauso, pripras prie rėžimo ir žinos kada ko tikėtis, labaiu liūdės, jei tuo metu, kada bus pratęs bendrauti, nesulauks pargrįžtant
Kita vertus, jeigu prisijaukinsi tokį rankinuką-draugelį, po kurio laiko ir draugę galima bus įtaisyti ir tuomet bus ir draugas ir ne vienišas 

-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
tada labai džiugu!
tikiuosi ir man ir paukštukui bus gerai
Dar noriu paklausti kokį mastą reikėtų duoti papugėlei žiemą pavasarį, na kai dar nėra žalumynų.. ar užteks jam vien tik to maistelio iš pakelio...? aš kaip pradedantysis nieko nežinau..
gal galite patarimų yvairių duoti ...apie banguotukų auginimą
internete tai tas pats per ta patį .. gal iš patirties apie viską papasakokit ...
norėčiau kuo daugiau sužinoti 

tikiuosi ir man ir paukštukui bus gerai

Dar noriu paklausti kokį mastą reikėtų duoti papugėlei žiemą pavasarį, na kai dar nėra žalumynų.. ar užteks jam vien tik to maistelio iš pakelio...? aš kaip pradedantysis nieko nežinau..

- banguotuke81495
- Augintiniai:
Apie mitybą daug informacijos rasi čia viewforum.php?f=15
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
aaauuuggga - Pranešimai: 607
- Augintiniai:
Sveiki
Aš čia visiškai nauja, jei priimsit - jungiuosi
Vat prieš kelias dienas vyras padovanojo banguotąją papūgėlę, pavadinau jį Čiarliu. Dabar noriu jam draugės, bet bijau, kad kol neįpratęs prie mūsų, turėdamas draugę, taip mūsų ir neprisileis.
Bet kažkada reikės, tad turiu vieną klausimą, ar gali taip būti, kad jis patelės nepriims, pešis? Na visą gyvenimą auginau graužikus, taip dažnai būna, o kas liečia paukščius - aš žalia
Iš anksto dėkui!

Aš čia visiškai nauja, jei priimsit - jungiuosi

Vat prieš kelias dienas vyras padovanojo banguotąją papūgėlę, pavadinau jį Čiarliu. Dabar noriu jam draugės, bet bijau, kad kol neįpratęs prie mūsų, turėdamas draugę, taip mūsų ir neprisileis.

Bet kažkada reikės, tad turiu vieną klausimą, ar gali taip būti, kad jis patelės nepriims, pešis? Na visą gyvenimą auginau graužikus, taip dažnai būna, o kas liečia paukščius - aš žalia

Iš anksto dėkui!
-
Ematsu - Pranešimai: 8
- Augintiniai:
Labas
Jaukintis porelę bus sunkiau,nes jie daugiau bendraus abu.Stenkis prisijaukinti,kol turi dar vieną,arba pirk jau jaukią patelę,tada ir patinukas ne taip bijos kai matys,kad mergytė nebijo žmogaus.Kad sutars irgi nėra garantijų,čia jau nuo konkrečių paukščiukų priklauso,visko pasitaiko.
Idėk saviškio nuotraukyčių,smalsu pamatyti

Idėk saviškio nuotraukyčių,smalsu pamatyti

-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
kad jie greit sutaria..bent jau manieji...tik dėk patele pas patinuką o ne atvirkščiai..nes patelės truputi piktesnės būna kai reikia naujoką pas save priimt...patinukai draugiškesni..savaitėlės bėgyje susidraugauja...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Oi, labai ačiū už patarimus, reikės dar čia pasiieškot informacijos įvairios, nes internete nieko gero
O šiaip savojo dar neimu ant rankų, o per narvelio grotas nelabai gražiai gaunasi nufotografuoti, bet įdedu ką turiu.
Tiesa, norėjau paklaust, gal jau jūsų paukštukai moka kokį žodį?
Ir per kiek laiko maždaug jie pasipranta prie žmogaus ?
Manasis tą pačią dieną rodos jau visiškai atsipalaidavęs buvo, bet dar dabar, kai įkišu ranką papildyt lesiklėlės, išsigąsta, nors atsargiai tai darau..

O šiaip savojo dar neimu ant rankų, o per narvelio grotas nelabai gražiai gaunasi nufotografuoti, bet įdedu ką turiu.

Tiesa, norėjau paklaust, gal jau jūsų paukštukai moka kokį žodį?

Ir per kiek laiko maždaug jie pasipranta prie žmogaus ?

Manasis tą pačią dieną rodos jau visiškai atsipalaidavęs buvo, bet dar dabar, kai įkišu ranką papildyt lesiklėlės, išsigąsta, nors atsargiai tai darau..

-
- Augintiniai:
-
alinaaa - Pranešimai: 1748
- Augintiniai:
Ačiū
Va paskaičiau čia pas jus ir dabar dar daugiau man klausimų kyla. Manasis turi žiedelį ant kojos, tai reiškia, kad jis turi vaikučių ?
Vyro klausiau kokio maždaug amžiaus Čiarlis, sakė nepaklausė ...
Ir dar, po kiek laiko, kai įsigijot papūgiuką, jį išleidot paskraidyt po kambarį ? Aš bijau, kad kai paleisiu, taip ir nebepagausiu .

Va paskaičiau čia pas jus ir dabar dar daugiau man klausimų kyla. Manasis turi žiedelį ant kojos, tai reiškia, kad jis turi vaikučių ?
Vyro klausiau kokio maždaug amžiaus Čiarlis, sakė nepaklausė ...
Ir dar, po kiek laiko, kai įsigijot papūgiuką, jį išleidot paskraidyt po kambarį ? Aš bijau, kad kai paleisiu, taip ir nebepagausiu .

-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių