Laukiniai paukščiai namuose
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Koks gražus vaizdelis turėtų būt. Šiaip simpatiški paukštukai kielės. Bandysiu artimiausiu metu dar kokį produktą įvest, bet pirma reikia kiaušinį užtvirtint.
Bet aš save vis pagraužiu, kad be reikalo jį paėmiau ir kad laukiniam paukštukui geriau žūt nei nelaisvėj gyvent.
Bet aš save vis pagraužiu, kad be reikalo jį paėmiau ir kad laukiniam paukštukui geriau žūt nei nelaisvėj gyvent.
- Arven
- Augintiniai:
Na Arven dabar sušnekėjo kaip tie, kurie mirties bausmėm pritaria. O aš sakyčiau, kad bet koks gyvenimas geriau negu tamsa. Ypač, jei priežiūra gera
-
witaliukas - Pranešimai: 344
- Augintiniai:
Vat čia priklauso nuo požiūrio. Aš tai sugalvoju atvejų kai verčiau mirti nei gyventi. O toks padarėlis kaip kieliukas pats savo gyvenimo tęstinumo ar mirties nei nesuvokia, jis tiesiog yra čia ir dabar. O dabar jis kenčia su sulūžusiu sparnu, uždarytas, atskirtas nuo laukinio gyvenimo.
Mirties bausmei nepritariu, bet negaivinimui ir eutanazijai kai kuriais atvejais pritarčiau.
Mirties bausmei nepritariu, bet negaivinimui ir eutanazijai kai kuriais atvejais pritarčiau.
- Arven
- Augintiniai:
Sveiki,as irgi radau koviuka,bet jis maitinamas nesizioja,turiu per prievarta kisti ir tai,jei nesukisu iki stemples,tai jis maista isspjauna.Kaip jis pats lest prades,jei net nesidomi tuo maistu?
Paskutinį kartą redagavo pucinis 2011.06.03 17:02. Iš viso redaguota 1 kartą.
- pucinis
- Augintiniai:
- Arven
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių