Kas geriau, dvi mažos ar viena didelė?
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
19 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Nimfiau, pradžioje įsigyk vieną papūgėlę, kad ji priprastų prie tavęs, o vėliau jai porą, kad ir papūgėlei nebūtų liūdna kai būsi užsiėmęs ir nebus kam su ja bendrauti ir pirk jaukų paukštuką būtinai, kuris nesibaido žmogaus, pats atskrenda pabendrauti, forume daug jaukių mažylių, gal parduos kas
Aš patarčiau banguotukus, jie trumpiau gyvena (ir tai man atrodo kaip privalumas šioje situacijoje ), tik būtinai jaukius
Aš patarčiau banguotukus, jie trumpiau gyvena (ir tai man atrodo kaip privalumas šioje situacijoje ), tik būtinai jaukius
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Mano broliene turejo paauglysteje banguotuka, seniai nebeturi, bet iki siol jo pamirsti negali, vis pasakoja- sake buvo nepaprastai idomus, jaukus, mokejo kalbeti
Linkiu ir tau rasti toki dziaugsma
p.s. o jei labai noresi imtis perejimo projekto, manau netolimoje ateityje tu ta sugebesi- gerai pasidomejes internete, forume ir pan., gal dar su tevu pagalba.
As, budama tavo amziaus, turejau amadinus, ryzinukus, kanareles. Kai kurie sekmingai perejo
tada nebuvo interneto, mazai info ir atrode viskas taip paprasta..
Linkiu ir tau rasti toki dziaugsma
p.s. o jei labai noresi imtis perejimo projekto, manau netolimoje ateityje tu ta sugebesi- gerai pasidomejes internete, forume ir pan., gal dar su tevu pagalba.
As, budama tavo amziaus, turejau amadinus, ryzinukus, kanareles. Kai kurie sekmingai perejo
tada nebuvo interneto, mazai info ir atrode viskas taip paprasta..
- efi
- Augintiniai:
- nimfius
- Augintiniai:
Patirtis ateina.. is patirties
Kuo daugiau padirbesi, tuo didesnes sekmes gali tiketis- perskaityk sita foruma ir jau bus gera pradzia
jeigu skaitai angliskai, uzsienio forumai labai idomus t.p.!
SEKMES!
Kuo daugiau padirbesi, tuo didesnes sekmes gali tiketis- perskaityk sita foruma ir jau bus gera pradzia
jeigu skaitai angliskai, uzsienio forumai labai idomus t.p.!
SEKMES!
- efi
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Pavyzdžiui mano didesnis susidomėjimas paukščiais buvo dar anksčiau, gal jau kokių 10m. Papūgėlę jau turėjau, tiesiog ja anksčiau buvo rūpinamasi tik pakeičiant lesalą ir vandenį. Kai būdama 10m. supratau, kad reikia papūga rūpintis daugiau. Pradėjau bendrauti su ja, dažniau narvelį tvarkyt.
Taip po truputį įgavau savo patirtį. Jau ir su veisimu susipažinti suspėjau. Nereikia skubėti, reikia tiesiog semtis patirties.
Taip po truputį įgavau savo patirtį. Jau ir su veisimu susipažinti suspėjau. Nereikia skubėti, reikia tiesiog semtis patirties.
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
Dėl patirties... Manau, kad patirtis bet kur gyvenime ateina tik iš nesėkmių. Sėkmė patirties neduoda, arba tokia patirtis vėliau atsirūgsta
Taigi, klaidos, klaidos ir tik klaidos kažko išmoko. Todėl nereikia jų bijoti
Taigi, klaidos, klaidos ir tik klaidos kažko išmoko. Todėl nereikia jų bijoti
-
cezis - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
19 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių