Ligos, jų požymiai bei patarimai nustatant ligą
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Bet jei ten tarkim su skranduku kazkas,ar koks apsinuodijimas,tai negerai maistas.Geriau dar veliau trupinuka anglies.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Gliukozė energijos priduoda. Dar gali kūdikiams skirto maistelio sumaitinti.
Tavo GA vis dar pas mane, Žulikas neatsiliepia, o aš jo pašto adreso neturiu išsisaugojusi, tai negaliu išsiųsti .
Tavo GA vis dar pas mane, Žulikas neatsiliepia, o aš jo pašto adreso neturiu išsisaugojusi, tai negaliu išsiųsti .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Mano mažylė dar gyva, atrodo geriau nei vakar, bet nečiauška. Ji jau truputį žvalesnė, lesė, bet nedaug, užpakaliukas jau švarus (vakar ploviau ten, negražiai atrodė). Šiandien vėl girdžiau kmynų arbata su gliukoze. Kažin kaip čia baigsis... Gal pasveiks jei šiandien geriau atrodo???
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Oh kiek čia visko įvyko, smagu kad jau geriau, juk jei ką galima susiorganizuoti iš ko nors GA, jei ką aš galėčiau išsiųsti per kurjerį
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias