Kramerio papūgų veisimas
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Šitą tai ir pats suprantu..., bet man nieko kito nelieka..., jai atveš anksčiau tai tada liuks bus..., o dabar maitinsiu kaip galėsiu..., tikrai geriau negu nieko...
-
xfoxsasx - Pranešimai: 325
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
1. Pradėjau duoti įvairių vaisių, daržovių, ko tik aš jiems nevyriau...
2. Nupirkau vitaminų nuo plunksnų kritimo...
3. Nuvežiau pas veterinarą kuris apžiūrėjęs išrašė tirpalo nuo poodinių erkučių... Tepiau tuo tepalu ir patelei nustojo plikt galva, o patinui nustojo krist plunksnos...
4. Paukščiams plunksnos neataugo...
Svarbiausia, kad tie šiaudeliai neauga iš kurių vėliau plunksnos išauga. Nežinau ko griebtis dabar... Galvoju, gal reik pas Darių nuvešt, bet aš Kaune gyvenu, labai nepatogu, o man pačiam tik 17 m., o tėtis tai tikrai nevežios manęs... Dar ypač kai jis ne gamtos mylėtojas...
2. Nupirkau vitaminų nuo plunksnų kritimo...
3. Nuvežiau pas veterinarą kuris apžiūrėjęs išrašė tirpalo nuo poodinių erkučių... Tepiau tuo tepalu ir patelei nustojo plikt galva, o patinui nustojo krist plunksnos...
4. Paukščiams plunksnos neataugo...
Svarbiausia, kad tie šiaudeliai neauga iš kurių vėliau plunksnos išauga. Nežinau ko griebtis dabar... Galvoju, gal reik pas Darių nuvešt, bet aš Kaune gyvenu, labai nepatogu, o man pačiam tik 17 m., o tėtis tai tikrai nevežios manęs... Dar ypač kai jis ne gamtos mylėtojas...
-
- Augintiniai:
Aš numanau kas jiems padėtų... Yra toks produktas feather up, bet aš neturiu tiek pinigų, kad nusipirkčiau.... Tiek pati prekė, tiek siuntimas daug kainuoja...
-
- Augintiniai:
Na "feather up"" gerai, bet tai ne stebuklas kažkoks, tai esi davęs jiems ir vitaminų ir mitybą pareguliavęs? O granulių nepripažįsta ar nebandei? Šiaip sausiaiką duodi?
-
- Augintiniai:
Taip sausiaką... Granulių tai nebandžiau... Gal joms labiau patiktų nei sausiakas. O kur jų yra pirkti ?
-
- Augintiniai:
Elvi, Kaune yra tik viena parduotuvė kurioje verta pirkti, ten kur pirmą kartą pirkai mišinuką, ten tau ir granulių atras ir patarimų gerų duos Jei tikrai abejoji dėl galimos prastos mitybos dėl tėvų, tai būtinai išbandyk granules, turėtų priprasti nesunkiai krameriai - subalansuotas maistas su visais vitaminais, prie jų dar gyvo maisto - žalumynų, daržovių, vaisių ir jau labai neblogai, tikrai plunksnos turi pasirodyti, jei tame problema.
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių