Veterinarai gydantys ir paukščius
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Atsiras ir Kaune. Pas mus bėda ta, kad neturime rentgeno, kartą jau siunčiau dainuojančią papūgėlę į Kauną peršviesti. Toliau ją globojo mano kolegė, reiks paklausti, ar viskas gerai, jau turėjo pasveikti ir skraidyti
- Klaipeda
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
- Klaipeda
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Kaip ziauru...nuo manes 30 kilu nepilnai, be to esu ten buvusi su papugajum, juk mikročipino ji ten...absurdas...su atmintim tai ne derlius... Nu bet dabar tai zinosiu. Nepagalvojau ko gero...
Dekui Sailor... o bučiau vykus vel pas Barbara...
Dekui Sailor... o bučiau vykus vel pas Barbara...
-
Zoraida - Pranešimai: 200
- Augintiniai:
O aš manyčiau, kad visą diskusiją galima būtų į atskirą temikę išskirti, tokią, kaip "Veterinarai Airijoje" (ar užsienyje). Ir ta diskusija naudinga, bent jau man taip atrodo.
Zoraida, o įsivaizduoji, kaip tokia kaina atrodo, kai nuvažiuoji su banguotuku? Už ją galima visą pulką banguotukų įsigyti. O dar kelionė kiek kainuoja į tokią tolybę. Auksinis tas paukštukas išeina, Mokėčiau aš tą kainą, jeigu padėtų jie. Bet kad man nepadėjo nė karto...
Zoraida, o įsivaizduoji, kaip tokia kaina atrodo, kai nuvažiuoji su banguotuku? Už ją galima visą pulką banguotukų įsigyti. O dar kelionė kiek kainuoja į tokią tolybę. Auksinis tas paukštukas išeina, Mokėčiau aš tą kainą, jeigu padėtų jie. Bet kad man nepadėjo nė karto...
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Jo Sailor, suprantu..ir be abejo uzjaučiu, koks mazytis paukstukas bebutu-jis atnesa dziaugsma i gyvenima ir praradimas skaudus, bet dziaugiuosi, kad dabar viskas sauniai klostosi Jo, kainas ta moteris uzsisaukusi...Dar kateli dekui, dazniausiai nematai to kas panoseje kas man ir nutiko!
Idejai del temos as kuo nuosirdziausiai pritariu, nes kas benutiktu su papugajum, vis i foruma lendu, man čia kai ziniu kasykla
Ot dekui Papoogai
Idejai del temos as kuo nuosirdziausiai pritariu, nes kas benutiktu su papugajum, vis i foruma lendu, man čia kai ziniu kasykla
Ot dekui Papoogai
-
Zoraida - Pranešimai: 200
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių