Nimfos - Nymphicus hollandicus
BlueNightDragon, paukščiui šeriantis būtini baltymai, nupirk kiaušinmaisčio arba iš bėdos tiks ir kiaušinis, tik reikia dažnai keist.
dar gali ir kokių kompleksinių vitaminų duot, pvz omnivit ir spec serimuisi mutavit, jie versele laga firmos
dar gali ir kokių kompleksinių vitaminų duot, pvz omnivit ir spec serimuisi mutavit, jie versele laga firmos
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Vis pamirštu pasigirti, kad turiu giedančią patelę. Ogi mano Mažė jau kelias dienas traukia Mauglio mėgstamos melodijos pradžią.
-
- Augintiniai:
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Paskutinį kartą redagavo Plunksna 2011.07.29 14:50. Iš viso redaguota 1 kartą.
- Plunksna
- Augintiniai:
Teko skaityti, kad būna giedančių nimfų patelių, bet apie konkretų atvejį man iki šiol girdėti neteko. O va štai ir įrodymas, kad tikrai taip būna. Liurlino liurlino Mažė, ir pradėjo švilpauti. Va i dabar ta fragmentą gieda išsijuosusi. Įdomu, ar bandys ir daugiau melodijos atkartoti. O dabar ir jos sesė liurlinti pradėjo, nes labai jau ji poruotis nori šiuo metu.
O giedojimas priklauso nuo vyriškų hormonų kiekio. Tiek patinai, tiek patelės, turi ir vyriškų ir moteriškų hormonų, ir jų santykis nulemia su lytimi susijusią elgseną. Kad Mažė vyriškų hormonų nemažai turi, seniai buv aišku, nes rėmą pastačius vaikšto.
Beje, kas čia apie nimfų rėkimo priežastis klausė, tai bent jau pas mane klyklniausios jos būna tuo metu, kai hormonai veikia ir poruotis nori.
Plunksma, matyt, nepatinka patinui pana, kad taip elgiasi. Arba labai jaunas jis.
O giedojimas priklauso nuo vyriškų hormonų kiekio. Tiek patinai, tiek patelės, turi ir vyriškų ir moteriškų hormonų, ir jų santykis nulemia su lytimi susijusią elgseną. Kad Mažė vyriškų hormonų nemažai turi, seniai buv aišku, nes rėmą pastačius vaikšto.
Beje, kas čia apie nimfų rėkimo priežastis klausė, tai bent jau pas mane klyklniausios jos būna tuo metu, kai hormonai veikia ir poruotis nori.
Plunksma, matyt, nepatinka patinui pana, kad taip elgiasi. Arba labai jaunas jis.
-
- Augintiniai:
Jeigu pažanga yra, tai belieka laukti.
O man labai patinka, kad Mažė giedoti pradėjo, nes rėkti beveik nustojo. Anksčiau klykaudavo rėmą pastačiusi, o dabar švilpauja, irgi rėmą pastačiusi. Ale jos klykavimo estafetę sesutė perėmė - lygiai tokiais pat garsais. Kai girdžiu, kad kažkas klykauja ir liurlina, lyg turėtų būti Mažė, pasižiūriu - ogi Gražuolė (irgi rėmą pastačiusi). Kai švilpaujamas Mauglio mėgstamos reklamos motyvas, anksčiau būdavau tikra, kad tai Mauglis, o dabar dažniausiai tai Mažė. Nepasižiūrėjus nesuprasi, kuris reiškiasi, ne taip, kaip anksčiau
.
O man labai patinka, kad Mažė giedoti pradėjo, nes rėkti beveik nustojo. Anksčiau klykaudavo rėmą pastačiusi, o dabar švilpauja, irgi rėmą pastačiusi. Ale jos klykavimo estafetę sesutė perėmė - lygiai tokiais pat garsais. Kai girdžiu, kad kažkas klykauja ir liurlina, lyg turėtų būti Mažė, pasižiūriu - ogi Gražuolė (irgi rėmą pastačiusi). Kai švilpaujamas Mauglio mėgstamos reklamos motyvas, anksčiau būdavau tikra, kad tai Mauglis, o dabar dažniausiai tai Mažė. Nepasižiūrėjus nesuprasi, kuris reiškiasi, ne taip, kaip anksčiau

-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių