Giedančiosios papūgėlės - Psephotus Haematonotus
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Gabusia, tai, kad toj nuorodoj nė garselio neišleido jos. Tik banguotukai fone čirškavo.
O aš greičiausiai gausiu vieną giedančią patelę dovanų, dabar ji ganėtinai prastai atrodo, snapas pastoviai perauginėja, nagai taip pat, pirštukai net nuo tokių nagų kreivoki pasidarę. Suleisiu su Mėta, galės jos dviese gyvent, abiem linksmiau bus - tikiuosi pagerės giedančiajai.
O aš greičiausiai gausiu vieną giedančią patelę dovanų, dabar ji ganėtinai prastai atrodo, snapas pastoviai perauginėja, nagai taip pat, pirštukai net nuo tokių nagų kreivoki pasidarę. Suleisiu su Mėta, galės jos dviese gyvent, abiem linksmiau bus - tikiuosi pagerės giedančiajai.
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
Nu,man tai aiskiai girdisi toks svelnus cirpavimas,banguocius tai ten kaip reikiant plesia,o sitos zymiai svelniau,pacioje pacioje pradzioje jos pirmos pradeda,labai gerai girdisi nebanguotiski siulbesiai ,be to sunkoka ciulbeti,kai snapas pilnas
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Čia Figa.
Šiandien buvo ŽIAURIAI išgąsdinus prieinu prie narvo jos, žiūriu visur kruvina : laktos kruvinos, narvo virbai kruvini, lesyklos irgi, ir ant narvo dar laša kraujas nuo jos kojos pagriebiau ją, abi kojytės kruvinos buvo, viena buvo iki pat kūnelio kruvina ir net kelios plunksnos iškruvintos... Nubėgau kalio permanganato, pasirodo, sugebėjo ji kažkaip nagą nusilaužt ir taip stipriai kraujas bėgt pradėjo... Nu žinokit galvojau, kad širdis iššoks, o ji pradžioj iš išgąsčio tik sušaukė ir viskas, tyliai, ramiai kentėjo kol aš ją valau, tvarkau. Šaunuolė paukštytė.
Šiandien buvo ŽIAURIAI išgąsdinus prieinu prie narvo jos, žiūriu visur kruvina : laktos kruvinos, narvo virbai kruvini, lesyklos irgi, ir ant narvo dar laša kraujas nuo jos kojos pagriebiau ją, abi kojytės kruvinos buvo, viena buvo iki pat kūnelio kruvina ir net kelios plunksnos iškruvintos... Nubėgau kalio permanganato, pasirodo, sugebėjo ji kažkaip nagą nusilaužt ir taip stipriai kraujas bėgt pradėjo... Nu žinokit galvojau, kad širdis iššoks, o ji pradžioj iš išgąsčio tik sušaukė ir viskas, tyliai, ramiai kentėjo kol aš ją valau, tvarkau. Šaunuolė paukštytė.
-
- Augintiniai:
Šaunuoliai kad susitvarkėt. O ar čia man tik taip atrodo, ar jinai ant kelių pirštų visiškai nagų neturi?
-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Ir nagų neturi kelių, ir keli kreivi, ir nepaskrenda, ir snapukas peraugęs... Problemėlė čia, bet susitvarkysiu dar vėliau, šiandien įdėjau šakų, pradėjo graužti, susitvarkysim
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių