Plunksnuotų augintinių nuotraukos
Na va kokia šeimyna, šaunuolė višta kad priėmė viščiukus
Tokie maži ir mieli cypsiukai
O ketvirtoje nuotraukoje, kaip kareivėliai abu viščiukai sustoje šalia žingsniuoja 

-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Gera mama ir visciukai laimingi isvenge kitu likimo
O pas mane siemet irgi toks Elvis issirito
ir dar Elvieniu pora 

O pas mane siemet irgi toks Elvis issirito

-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Visa elviukių šeimyna pas Munex auga
.
O aš nežinau, bus iš tų mano atsirinktų koks Elvio vaikas, ar ne. Tas ruda galva tai tikrai kitos vištos, rudukas tikriausiai rudosios, o baltapakaušis ir baltasparnis gal tų raibų. Na, žiūrėsim, kas iš jų išaugs.

O aš nežinau, bus iš tų mano atsirinktų koks Elvio vaikas, ar ne. Tas ruda galva tai tikrai kitos vištos, rudukas tikriausiai rudosios, o baltapakaušis ir baltasparnis gal tų raibų. Na, žiūrėsim, kas iš jų išaugs.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Tas juodas su rudu veideliu gali buti Elvio vaikas
,juodi su baltais pakausiukais,bent jau pas mane,veliau raibukais patampa.
O as cia pas viena moteri musu kaime nuziurejau,kad visam pulke viena vista su graziu kuodeliu vaiksto,na ir nusipirkau kiausinuku.Issirito 5 visciukai ir tik vienas visai be kuoduko,o situ kuodai netgi zymiai didesni nei mamos
.Tos rudos vistytes kuo toliau,tuo didesnis auga,is pradziu tik labai graziai susukuotas i virsu buvo,o dabar jau i sonus kamba,kazin ar is viso ant akiu neuzkris,tektu pakirpti,o nesinori.Idomiausia,kad kai issirito nebuvo net uzuominu i kuodukus.

O as cia pas viena moteri musu kaime nuziurejau,kad visam pulke viena vista su graziu kuodeliu vaiksto,na ir nusipirkau kiausinuku.Issirito 5 visciukai ir tik vienas visai be kuoduko,o situ kuodai netgi zymiai didesni nei mamos

-
- Augintiniai:
Tas juodas su rudu veideliu tikrai ne Elvio vaikas. Turiu juodą vištą su ruda galva, tai jos vaikas čia ir bus. Tai reiškia, kad raibų turėsiu krūvą. Dvi raibas vištas turiu, dar du raibukai užaugs.
-
- Augintiniai:
Bet kad ir Elvis rudos spalvos biski turi,nebent tikrai zinai,kad kiausinis ne jos buvo.O tie juodukai nezinau tiksliai,gali ir kitokie pas tave but
,bet pas mane jei baltais pakausiukais,tai tik raibukai buna 

-
- Augintiniai:
Iš pernykščių juodų viščiukų su balta pakakle raibukės išaugo. O dabar vienas su baltas sparniukais ir baltu užpakaliuku, o kitas su baltu pakaučiu. Žiūrėsim, kas išeis. Negi Balerūnas savo genų nepaskleidė?
-
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai: