Savos gamybos žaislai papūgoms
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Oho koks turtingas žaislas AAAI jums būtų geriau nusipirkti senukuose "Džiuto" virvę,štai kaip atrodo: http://www.e-senukai.lt//sukta-dziuto-virve-4-mm-30-m_1.html ,ji yra naturali ir tvirtesnė nei siūlas,storesnė, papugiukas ne taip lengvai sugriauš, o siūlą begriauždamas ar net su nagiukais drąskydamas gali užsisukti joje ir baiksis blogai, bent man atrodo, nors jei kalba eina apie storą, naturalaus pluošto-vilnonį ar lininį siūlą, tai gal ir galima Bet visvien manau reiktų geriau įsigyti Džiuto virvę, jos ten daug ir galima paskiau pasidaryti įvairiausių žaisliukų Aš ją naudoju visur Štai pora savos gamybos žaislų pagamintų naudojant Džiuto virvę:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
AAAI - Pranešimai: 248
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
AAAI nebūtina fantazuoti ir išradinėti kažko naujo, aš pavyzdžiui daug ką nusižiūrėjau Daug įdomių žaisliukų yra čia: http://www.sinsila.eu/produktai/149, o šioje temoje: viewtopic.php?f=21&t=291 ,yra labai daug naudingų nuorodų su įdomiais žaisliukais Pasižvalgykite, pamatysite įdomų žaisliuką ir mėginkite pagaminti Taipogi čia: http://www.youtube.com/user/kiliparrot#p/u/25/GWxQgE6Frj4 yra daug video su įvairiais žaisliukų pavyzdžiais, kuriuos beje žmogus pats ir pagamino
P.S. tuose video taip pat atkreipkite dėmesį į narvų interjerą, žaislų tikrai labai daug ir kuo spalvingesni tuom geriau
P.S. tuose video taip pat atkreipkite dėmesį į narvų interjerą, žaislų tikrai labai daug ir kuo spalvingesni tuom geriau
-
- Augintiniai:
Biskutis meistravoniu, tikiuos matos.
Siandien parsivezem medziagos zaisliuku gamybai, reikes uzsiimt
Siandien parsivezem medziagos zaisliuku gamybai, reikes uzsiimt
-
- Augintiniai:
Na va, gera pradžia puse darbo Nebijokite daryti didesnių žaisliukų,kur kaba visokie spalvoti daikčiukai, varpeliai,medinės kaladėlės, kad būtų ką pagraužti, varpeliu paskambinti ir t.t. Varpelis- Kivio mėgstamiausias žaisliukas Bet kad zooparduotuvėse tie varpeliai paukščiams tokie plasmasiniai,vienkartiniai,Kivis greit sutvarkė-nebeskamba Gal kas kur matėte kur yra pirkti tokių varpelių geležinių, kur gerai skamba,tvirti, kaip vaikystei buvo? Viena tokį turim, tai Kivis su juo ir žaidžia visad
-
- Augintiniai:
aš tai pirkau kikoje savo nimfoms žiemą tokį veidrodėlį su varpeliu apačioj kabančiu, tai Rikiui labai patiko, maivėsi aplink jį, o Čypa per kelias dienas jį išardė, ir nebeskamba, tai dabar stovi pakabintas narve vien veidrodėlis. (Mano nimfos dabar voljere gyvena, o narvas voljero viduje )
-
Phonto - Pranešimai: 255
- Augintiniai:
mano irgi greitai nuardė varpelį nuo rutuliuko, bet kaip sugebėjo, kad nukabinta tarsi žmogaus, niekas nesugadinta, o dalys atskiros mėtėsi ant žemės.. iki šiol nesuprantu kaip taip galėjo patvarkyti...
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių