Dykuminis suopis - Parabuteo unicinctus
Su jaukinimu lėtai kol kas - nuo pirštinės maisto dar neima, nors šiaip ant jos ramiai būna, glostyti jį galima. Anksčiau iš viso man šalia būnant nesimaitindavo. Vakar, pavyzdžiui, praleidau valandą iš pradžių ant pirštinės jį laikydama viščiuką kartu turėjau, paskui padėjau iš viščiuką ir paukštį į jo maitinimosi vietą. Nieko. Pasižiūri į viščiuką, pasižiūri į mane ir neima. Paskui plunksnas pradėjo kedentis. Nebegalėjau ilgiau laukti, išvažiuoti turėjau. Kol nuėjau į trobą pirštinės pasidėti, praėjo dvi, maksimum trys minutės, išeinu pasižiūriu - viščiukas sudorotas . O šįryt prie manęs abu sudorojo .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sekmes Sailor!!!
Lauksim foto ir pasakojimu
Forume gali atsirasti "nesuprantanciu" del visciuku, tai gal tokiu foto nereiketu deti!??
Lauksim foto ir pasakojimu
Forume gali atsirasti "nesuprantanciu" del visciuku, tai gal tokiu foto nereiketu deti!??
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Sailor, nors paveluotai siek tiek, bet sveikinu su nauju augintiniu, pagaliau atkeliavusiu i tavo namus..
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Na va, šiandien pašėriau ant pirštinės, tik pirštinę iš karto po to teko plauti.
Kai pradės pats džiugiai ant pirštinės ateiti, nešiuosi kambarin, kad šalia būtų, kol aš prie kompo sėdžiu - vis daugiau laiko kartu praleisim.
Kai pradės pats džiugiai ant pirštinės ateiti, nešiuosi kambarin, kad šalia būtų, kol aš prie kompo sėdžiu - vis daugiau laiko kartu praleisim.
-
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Ne, jis nesižnaibo. Sakiau, kad su juo nepalyginamai lengviau,, negu su papūgomis.
lea, pas mus name kambarių daug - į tą kambarį, kur papūgos gyvena, jokių plėšrūnų neleidžiu. Griežtai. Kad papūgų nestresuočiau. Nors kambary bus pririštas, nesvarbu, kad ten, kur papūgų nėra.
lea, pas mus name kambarių daug - į tą kambarį, kur papūgos gyvena, jokių plėšrūnų neleidžiu. Griežtai. Kad papūgų nestresuočiau. Nors kambary bus pririštas, nesvarbu, kad ten, kur papūgų nėra.
-
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių