Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
Dėkui, Ilona, renkuosi, kad man gražūs būtų
.
O Gelsvė dar nesuaugus, ką tik vaškinė rusva tapo. Matyt, ji šiaip ryškesnio atspalvio už tavąją Vanilę.

O Gelsvė dar nesuaugus, ką tik vaškinė rusva tapo. Matyt, ji šiaip ryškesnio atspalvio už tavąją Vanilę.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Nu va mūsų mažuliukė "Vanilė"
Pasiekimai jau yra - jau paskraidė vakare ir nutupė man ant rankos ir įkėliau ramiai į narvelį.
Tik dieną bus bėda, nes užuolaidų tai nėra pas mane tik roletai, kai juos užtraukiu būna per tamsu kad skraidytų. Kažkaip Ričiukas išmoko greitai į tuos langus nesitrankė. Gal ir jai pavyks. Juk dar tik antra diena pas mus.
Iš rankos jau man lesė
ir patupėjo šiek tiek ant piršto. Tai ko daugiau norėti kai dar tik vakar parsivežėm ją.
Berniokas dar ją pavaiko, varo nuo maisto indelių, bet jau po truputį pasiduoda. Žiūriu net miego nakčiai vietelę jinai jo mieliausią išsikovojo ir užėmė.
Ko nepadarai dėl mergų

Pasiekimai jau yra - jau paskraidė vakare ir nutupė man ant rankos ir įkėliau ramiai į narvelį.
Tik dieną bus bėda, nes užuolaidų tai nėra pas mane tik roletai, kai juos užtraukiu būna per tamsu kad skraidytų. Kažkaip Ričiukas išmoko greitai į tuos langus nesitrankė. Gal ir jai pavyks. Juk dar tik antra diena pas mus.
Iš rankos jau man lesė

Berniokas dar ją pavaiko, varo nuo maisto indelių, bet jau po truputį pasiduoda. Žiūriu net miego nakčiai vietelę jinai jo mieliausią išsikovojo ir užėmė.
Ko nepadarai dėl mergų

-
Ilona - Pranešimai: 697
-
- Augintiniai:
Labai grazi mergaite ir porele
ir jau kokia pazanga jaukinime! Galiu pasakyt, ka as su langais padariau, kol dvi pyples mokiau pazint erdve...nupirkau klijuojamu kabliuku jyske po du litus 6vnt. Pigiai. Paemiau pora metru paciu pogiausiu uzuolaidu (apie 3lt metras). Uzklijavau kabliukus ant stiklo ir uzmontavau medziaga. Suprato, kur ribos ir vualia
is tikro dar dabar tie kabliukai pas mane teber :p langu kampuciuos..

-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
Tiesa, išsiaiškinau, kokios mutacijos yra mano Smilga. Pasirodo, ji - II tipo geltongalvė (yellowface type II), kai geltona spalva yra ne tik ant galvos, bet susimaišo su mėlyna kūno spalva.
-
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Creamino banguotukų atspalviai gali skirtis, taip pat kaip ir lutino mutacijos. Tiesa, redrose_772 gi irgi kreminę panelę turėjo, taip kad Vanilė jau trečia tokia banguotukė forume.
Paskutinį kartą redagavo sailor 2011.11.17 00:04. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias