Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
Nesinanto, šaunuoliai
Gerai prižiūrimas paukščiukas greit pasidarys stiprus ir skraidys
Ir Vanilė su Ričiuku šaunuoliai 

- daiva3
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Na,o su mano porele tai bėda jau antra savaite po Nikučio mirties Pupa bijo manęs tik ikiši ranka į narveli maistui pakeist ar užtenka tik prieit žiauriai bijo o su naujoku Niku taspats bandau pamaitint nu vienu žodžiu pradedu nusivilt jau su tėvais visai nežinom ką daryt kaip juos prisijaukint pradedu nuleist rankas.. Net nežinau ką daryt kai taip taip baidosi 

- Emplex
- Augintiniai:
Man tas pats buvo, tai trečią įsigijau banguotukę- nebaikščią, tai dabar jau ir šitie nebe tokie bailiukai, patinukas net rankos paknibinėt paskui naujokėlę neseniai buvo atėjęs 

- daiva3
- Augintiniai:
O aš kaip šiandien išsigandau.
Ateinu į kambarį. Žiūriu Gelsviaus nėra. Ieškau, ieškau - nerandu. Visur išieškojau, apžiūrėjau. Ir palanges, ir po spintom, lovom. Na niekur nėra. Ir svarbiausia nė balselio nerodo. Pasikviečiau mama. O mama iškart jį surado. Sako: žiūrėk kas ten ant palangės juda. Žiūriu, o gi mažius mano. Tikriausiai patiko šviečianti girlianda ir nusileido apžiūrėt.
O man jau ašaros pradėjo bėgt. Galvoju, kad tik nieko mano zuikiui nebūtų.

Ateinu į kambarį. Žiūriu Gelsviaus nėra. Ieškau, ieškau - nerandu. Visur išieškojau, apžiūrėjau. Ir palanges, ir po spintom, lovom. Na niekur nėra. Ir svarbiausia nė balselio nerodo. Pasikviečiau mama. O mama iškart jį surado. Sako: žiūrėk kas ten ant palangės juda. Žiūriu, o gi mažius mano. Tikriausiai patiko šviečianti girlianda ir nusileido apžiūrėt.

O man jau ašaros pradėjo bėgt. Galvoju, kad tik nieko mano zuikiui nebūtų.

-
- Augintiniai:
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių