Tikrosios amazonės - Amazona gentis
Oho,matosi pazanga,jau ir kojyte duoda,tuoj ir ant rankos galesi nesiotis,labai grazios foto,nepasakytum paziurejus kad paukstis ne rankinis
-
kaukute - Pranešimai: 1310
- Augintiniai:
Ačiū na bet pažanga nedidelė, judam po truputi, nenoriu imtis drąstišku priemonių ar skubinti papugiuką,vis tik Gokas juk nebuvo laukinis tėvų užaugintas, tai tiesiog matyt apsiprato naujuose namuose ir parodė ant kiek jaukus, o toliau tai jau reiks laužti ledus patiems
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Oi nustebino mane šiandien Gokiukas Sėdžiu aš ant lovos šalia loptopą pasidėjusi ir staiga:
"Kas ten paukštis.lt naujo":
Pasedėjo ir nuskrido Paskiau galvoju pasiimsiu obuoliuką, tai tik atpjoviau plytelę,pakviečiau Goką ir jis vėl taip staigiai strikt nuo narvo ir vėl čia
Suvalgė ir staiga nušoko ant lovos prie Bugio, tas nustebęs žiūri, bandė prieiti pauostyt, taip atsargiai atsargiai, bet Gokas pasibaidė
Žodžiu jausmas nepakartojamas
"Kas ten paukštis.lt naujo":
Pasedėjo ir nuskrido Paskiau galvoju pasiimsiu obuoliuką, tai tik atpjoviau plytelę,pakviečiau Goką ir jis vėl taip staigiai strikt nuo narvo ir vėl čia
Suvalgė ir staiga nušoko ant lovos prie Bugio, tas nustebęs žiūri, bandė prieiti pauostyt, taip atsargiai atsargiai, bet Gokas pasibaidė
Žodžiu jausmas nepakartojamas
-
- Augintiniai:
Kaip miela.
Žinau tokius jausmus, kai mažieji dar nelabai pripratę atskrenda ar ateina. Praeitą dieną mane Elija labai nsutebino. Nutūpė ant mano lovos ir vaikščiojo, gan ilgai vaikščiojo.
Žinau tokius jausmus, kai mažieji dar nelabai pripratę atskrenda ar ateina. Praeitą dieną mane Elija labai nsutebino. Nutūpė ant mano lovos ir vaikščiojo, gan ilgai vaikščiojo.
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Labai smagu, kad Gokiukas kuo toliau tuo drąsesnis patampa
Na ir negaliu nepagirti nuotraukyčių Gražuolis Gokutis
Na ir negaliu nepagirti nuotraukyčių Gražuolis Gokutis
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
Dėkui Gokutis tai gražuolis, bet va nuotraukos tai nekokios kokybės Vis man nepavyksta jo gražiai nufotografuoti, tai apšvietimas netinkamas, tai jo visai nėr, na bet kalčiausias tai žinoma fotikas, atgyvena Pastebėjau,kad jis drąsesnis tapo,kai pradėjo su juo žaisti, ta prasme duodu obuoliuką, bet neprikišu prie jo, o laikau toliau, kad prieitų ir paimtų, taip tolindavau atstumus, o dabar net atskrenda iš toliausiai kai pamato obuolį, bet ant rankos dar nenori lipti Na bet viskas savo laiku
-
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Su obuolio skiltele tikrai labai gražiai "pagautas". Erika, tiek nedaug laiko jis pas tave, o jau kokie rezultatai Tuoj ir paniurkyt galėsi
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Tikiuosi Šian visą dieną nesvarbu kur kompas atskrenda ant jo, nors ir labai arti mūsų,pasėdi šiek tiek ir vėl ant narvo ar žaidimų aikštelės, taip ir skraido, jis šaunuolis visai mūsų nebijo, išmoko duoti bučkį, o ir palikti visą dieną laisvėje jau nebebaisu,daiktų neniokoja, bendrauja ir kažkaip keistai loja, ar jis čia jau nuo šunų ar amazonės taip daro Ryt įkelsiu video
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių