Katės
Meino meškėnai ir man labai patinka, netgi svarstėm nusipirkti, bet nusprendėm nusipirkti standartinį mažylį Nes toks didelis katinas banguotukam tikrai pavojų keltų
Na o kaip matau su draugu tavo ne taip ir paprastą, matosi, kad visiškai nusiteikęs prieš kačiukus
Na bet aš vis vien, manau, kad pasiduoti taip pat negalima. Jeigu ko nors labai labai nori, tai būtinai išsipildys, anksčiau ar vėliau
Na o kaip matau su draugu tavo ne taip ir paprastą, matosi, kad visiškai nusiteikęs prieš kačiukus
Na bet aš vis vien, manau, kad pasiduoti taip pat negalima. Jeigu ko nors labai labai nori, tai būtinai išsipildys, anksčiau ar vėliau
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
Gal kada nors pasikeis tas jo požiūris, juk buvo metas, kai iš vis nieko auginti nenorėjo, tik pas kitų pasidžiaugdavo gyvūnėliais, o paskui pats paukščio užsimanė....Tai gal kada nors ir katino užsimanys
- Blondi
- Augintiniai:
Blondi Meino meškėnas ir mano svajonė buvo,reiškia vienodas skonis,bet palaikytu Meina pačiam patiktu.sveria kaip ne katinas.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
aga mane jų dydis, ilgas plaukas ir tie plaukiukai virš ausų be galo žavi... Kai pirmą kartą gyvai pamačiau, tai akių negalėjau atitraukti ir vis žavėjausi, kokios lapcės, kokia uodega, koks kailiukas ir pan... Be to, man labai patinka, kad jie ne tinginiai, o tokie ganėtinai veiksmą mėgstantys katinai... Nes tarkim kokio perso tikrai niekada nenorėčiau vien dėl to, kad kiek jų mačiau, tai visi buvo baisiai tingūs, jei žaidžia, tai ir tai gulėdamas tik....
- Blondi
- Augintiniai:
- Blondi
- Augintiniai:
Kai aš šalia, tai nebando sumedžioti, o šiaip Tomis su paukščiais nedaug matosi, nes nes medžiokliniai instinktai labai geri, jeigu žmonių aplink nebūtų, griebtų paukštį.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Man gražu kai katinas su stipriais instinktais.... Maniškė tai tikra priešingybė buvo... ji net degu bijojo Nors balandžius stebėjo pro langą net kvaksėdama kaip nori Bet įtariu, jei paukštukas būtų šalia, tai bėgtų kaip ir nuo degu Jos grobis buvo žiogai ir drugeliai tik....
- Blondi
- Augintiniai:
Tomis ir suopį medžioja, ką tik nuo jo voljero nukrapščiau. Jauną fazaną sykį sumedžiojęs prie durų atnešė.
Kaime gyvenant, medžiokliniai katino instinktai labai svarbu. Tomukas labai geras medžiotojas, pelių ir žiurkių naikintojas.
Kaime gyvenant, medžiokliniai katino instinktai labai svarbu. Tomukas labai geras medžiotojas, pelių ir žiurkių naikintojas.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Fazanas jūsų buvo ar kaimynų?
Tomis tikrai tikras medžiotojas, visai bebaimis, jei medžioja grobi didesnį už jį patį O dar ir gražuolis koks....
Tomis tikrai tikras medžiotojas, visai bebaimis, jei medžioja grobi didesnį už jį patį O dar ir gražuolis koks....
- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 26 svečių