Augaliukai
Taip, mano auga labai dideliuose vazonuose, nes visam šiltnamy ant žemės patiesta speciali plėvelė. Kol kas didžiausi svėrė po 6 kg. Jų storoka žievė, bet kaip nepirkti tai nieko tokio. Svarbu kad skonis nuostabus
Šiemet šiltnamy auginu tik 3 daigus, o kitąmet sakiau užsodinsiu visą
Šiemet šiltnamy auginu tik 3 daigus, o kitąmet sakiau užsodinsiu visą
- Plunksna
- Augintiniai:
Matai kaip idomu, gal nepersodinant isties geraiu augtu, o kokios mazdaug talpos vazonai?
O musishkis didziausias va toks pakolkas, siandiena nuskynem paragaut Saip labai saldus ir sultingas, bet pagal spalva sakyciau galejo dar panokt
O musishkis didziausias va toks pakolkas, siandiena nuskynem paragaut Saip labai saldus ir sultingas, bet pagal spalva sakyciau galejo dar panokt
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Kaip įvertino Emulis ?
Jei čia Sniegis, tai sunokusio arbūzo sėklos juodos būna. Matyt, galėjo dar truputį panokti, bet svarbiausiai, kad skanus buvo
Jei čia Sniegis, tai sunokusio arbūzo sėklos juodos būna. Matyt, galėjo dar truputį panokti, bet svarbiausiai, kad skanus buvo
- Plunksna
- Augintiniai:
- Plunksna
- Augintiniai:
Pasakiskos durnaropes
O del arbuzu persodinimo,tai zinau tiek,kad visos agurkines darzoves labai to nemegsta,va pomidorai atvirksciai-kuo daugiau persodinami,tuo grazesnes saknis suformuoja.Tai logiskai mastant jau reiketu agurkus is karto seti i didelius vazonus,kuo didesni,tuo geriau,daugiau vietos saknim butu.Ir dar pagalvojau,kad pati vazona gal galima butu laikyt lauke,o visa augala nukreipti i siltnami,tada lietus palaistytu,o ir siaip patogiau butu palaistyti .
O del arbuzu persodinimo,tai zinau tiek,kad visos agurkines darzoves labai to nemegsta,va pomidorai atvirksciai-kuo daugiau persodinami,tuo grazesnes saknis suformuoja.Tai logiskai mastant jau reiketu agurkus is karto seti i didelius vazonus,kuo didesni,tuo geriau,daugiau vietos saknim butu.Ir dar pagalvojau,kad pati vazona gal galima butu laikyt lauke,o visa augala nukreipti i siltnami,tada lietus palaistytu,o ir siaip patogiau butu palaistyti .
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Pasitikslinau užrašuose - vis gi arbūzus sėjau gegužės pradžioje. Tuo metu pas mane šiltnamyje labai trūksta vietos , todėl apie didelius vazonus jie negali net pasvajoti Sėju į paletes, paskui persodinu į 13 cm skersmens vazonėlius, ir tik tada, kai atsiranda vietos, persodinu į didelius vazonus. Maždaug kibiro talpos. Aš taip auginu ir agurkus, nes pomidorų šiltnamiukas nedidelis ir ten jiems vietos nebūna.
Patys augalai persodinimo nepajaučia, nes aš neardau šaknų gniužulo, tik įstatau į duobutę ir apžeriu žemėmis.
Munex, vazoną laikyti lauke, o patį augalą nukreipti į šiltnamį būtų galima tik tokiu atveju, jei augintum vieną daigą (bet ir tai nepatogu), o jei daugiau, tai išvis neįmanoma, nes neįeitum į šiltnamį per duris
Vakar SM skaičiau, kad visgi sėkmingai augina ir lauke. Gal reikės dar ir kitąmet pabandyti Bet šiltnamy tai tikrai daug auginsiu - vistiek jis vasarą stovi tuščias.
Patys augalai persodinimo nepajaučia, nes aš neardau šaknų gniužulo, tik įstatau į duobutę ir apžeriu žemėmis.
Munex, vazoną laikyti lauke, o patį augalą nukreipti į šiltnamį būtų galima tik tokiu atveju, jei augintum vieną daigą (bet ir tai nepatogu), o jei daugiau, tai išvis neįmanoma, nes neįeitum į šiltnamį per duris
Vakar SM skaičiau, kad visgi sėkmingai augina ir lauke. Gal reikės dar ir kitąmet pabandyti Bet šiltnamy tai tikrai daug auginsiu - vistiek jis vasarą stovi tuščias.
- Plunksna
- Augintiniai:
Na as pagalvojau,kad ne per duris,o per sona galima nukreipti vidun,nes pas mane ten plevele prisikala medine lentele,tai galima butu kazka sumastyti,o jei stiklinis siltnamis,tai neiseitu aisku.
Bet tai velokai sejai,o tokie dideli uzaugo ,as visad apie balandzio 10 stengiuosi paseti.
Bet tai velokai sejai,o tokie dideli uzaugo ,as visad apie balandzio 10 stengiuosi paseti.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Pradžioje buvo užmezgę po 1-2 arbūziukus ant augalo, bet kai nuskynėm pirmuosius prinokusius vaisius, pradėjo gausiai megzti naujus ir dabar labai greitai auga.
- Plunksna
- Augintiniai:
As deja nezsirasiau kada sejau,bet gan velai irgi, man rodos net veliau uz moliugus, jeigu gera vasara tai ir lauke jie puikiai jaucias, nes sniegiai pritaikyti Lietuvos klimatui kaip ir
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 28 svečių