Augaliukai
O man kaip tik jie lepūs pasirodė. Patinka man jie labai, įsigijau pernai, šiemet gražiai žiedais apsipylė, o nė iš šio, nė iš to, ėmė ir staiga nuvyto visi žiedai, dar pumpurų yra, bet nemanau, kad iš jų kas bus (bent jau ne iš visų). Ir nesupratau, kas negerai.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
tai va va sakau, kad kartais jiems būna.
Kaip skaičiau, kad nepatinka kilnojimas, arba gal per daug drėgmės, kai jau žiedai sukrauti, velnias čia žino juos.
Aš šitą ir pirkau mažiuką, jau buvo žiedai sukrauti, bet aš ir persodinau, galvojau jau bus amen, bet nieko, po poros sav. pradėjo skleist žiedus, tai nepakenkė..
Kaip skaičiau, kad nepatinka kilnojimas, arba gal per daug drėgmės, kai jau žiedai sukrauti, velnias čia žino juos.
Aš šitą ir pirkau mažiuką, jau buvo žiedai sukrauti, bet aš ir persodinau, galvojau jau bus amen, bet nieko, po poros sav. pradėjo skleist žiedus, tai nepakenkė..
-
grange - Pranešimai: 515
- Augintiniai:
Matai kaip buna pas mane jie jau daugybe metu auga,visai pamirstu juos,nepalieju,nepatresiu ,bet vistiek bujoja.Viena turejau toki,kad nebeturejau kur sodint,kazkur susiradau toki didziuli stiklini lempos gaubta(gal pusantro kibiro zemiu tilpo tai augo jame puikiai,kol vel vietos pritruko.Galvoju kur cia reiks persodint,nes jau kaip ir vietos didesniam indui mazoka ,bet problema issisprende savaime atsiradus plunksniams ,tik spejau ugliuka pagriebt,o senasis augalelis krito nelygioj kovoj (nulauze betupinedami)
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
- ingale
- Augintiniai:
- Plunksna
- Augintiniai:
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
grange - Pranešimai: 515
- Augintiniai:
ačiū dar ir baltą turiu..na bet jie pas mene neužsilaiko,kažkaip pamiroja greit,vos spėju šakelę nusilaušt atsigaivinimui
tik senukas pas mane jau daug laiko,žiūriu ir jis jau kraus žiedelius...
tik senukas pas mane jau daug laiko,žiūriu ir jis jau kraus žiedelius...
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 33 svečių