Žiema žiemužė... Globojam plunksnius
Jo, kekshtai mano mylimiausi "augintiniai" Kai i mokslus isvaziuoju, lasinuku smulkiai papjaustytu palieku, kad vyras shertu juos jiem tik praryt belieka
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Gerai,kad dar sukramtyt nereikalauja islepinti jie pas tave.
Paziurejau foto ir idomu pasidare,o kiek rusiu zyluciu pas jus lankosi?Didziosios tai jau aisku pas visus,o daugiau?Pas Vikute ziuriu melynoji lankosi,pas mus ju irgi yra ir dar pilkosios lankosi,gal pas ka dar kokiu retesniu uzklysta?
Paziurejau foto ir idomu pasidare,o kiek rusiu zyluciu pas jus lankosi?Didziosios tai jau aisku pas visus,o daugiau?Pas Vikute ziuriu melynoji lankosi,pas mus ju irgi yra ir dar pilkosios lankosi,gal pas ka dar kokiu retesniu uzklysta?
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Pas mane šiemet kažko nesilanko, kai pakabinom lesyklas ir lašinius atvarė apragavo, nosis suraukė ir nuo tada retkarčiais tik užsuka, kažkas nepatiko Užtat veveraitė gyvena kažkur šalia, kartais matau pro langą bėgiojančia Zylės tai tik didžiosios ir mėlyngalvės kolkas.
Viku, o kur tu tuos rutulius perki?
Viku, o kur tu tuos rutulius perki?
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Rutuliukus pirkau salia Thomas philips siaures miestelyje, yra kitos durys tam paciam pastate, kazkokiu sodo prekiu parduotuve. 20 rutuliuku pokis 17 lt, bet yra ir po 5 rutuliukus ipakavimai.
Munex, zyles pas mus 3 rusiu-pilkoji, melynoji ir didzioji ta paprasta
O siandiena sedejau prie lango, "gaudziau" skrendancius kekshtus, aisku per langa dar ant 10* zoomo nereik noret geros kokybes...bet vistiek smagus juos stebeti Bandziau ir lauke pasislepus uz kampo pafotkint, bet buvau pastebeta, isgirdau garsu karrr ir fotomedziokle lauke napavyko
Beje nuotraukoje yra vienas ne kekshtas ar kas pastebes?
Munex, zyles pas mus 3 rusiu-pilkoji, melynoji ir didzioji ta paprasta
O siandiena sedejau prie lango, "gaudziau" skrendancius kekshtus, aisku per langa dar ant 10* zoomo nereik noret geros kokybes...bet vistiek smagus juos stebeti Bandziau ir lauke pasislepus uz kampo pafotkint, bet buvau pastebeta, isgirdau garsu karrr ir fotomedziokle lauke napavyko
Beje nuotraukoje yra vienas ne kekshtas ar kas pastebes?
-
- Augintiniai:
O siandiena koks grozis pas mane atskrido pirma karta!!! tik i lesykla nedriso nusileist, gal Emas pagasdino, atskrido paziuret kas ten per oooooo 2 sniegenos buvo
-
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
- Arven
- Augintiniai:
Dabar prisijungę