Akvariumai
-
MariusL - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
skaičiau apie melanijas ir dar kaip supratau ampuliarijos visai naudingos Gede, vėlgi supratai labai jau tiesiai, rašiau, kad padėtų tvarkytis, o ne sutvarkytų visą akvariumą taip, kad man tik vandenuką pakeisti liktų Sraigės juk visvien tvarkosi po truputi akvariume, melanijos rausia grunta, taip neleisdamos jam užrūgti, suvalgo maisto likučius, o ir kažkiek šudukų perdirba; ampuliarijos suvalgo pažeistus augalus, taip pat surenka maisto likučius, kažkiek šliaužiodamos stiklą pavalo... na vistiek yra kažkokia nauda va Neritina sraigė puikiai valo stiklą, bet dėja pas mane neišgyveno, tai kolkas bijau pirkti kitą
Bijau, kad pas mane ne koks vanduo, jis kalkėtas, nors ir švarus, tik va nežinau parametrų, reiks nusipirkti kažkokius testus ir ištirti Pas vyrą darbe yra padaryta, kad iš vieno čiaupo tekėtų ypač švarus vanduo, jis ten pereina per kelis galingus didelius filtrus, kurie pastoviai po truputi šiltruoja vandenį, kuris kaupiasi kažkur ir atsukus kraną, labai po truputi teka, reikia sakė palaukti kol puoduką prisipilsi Tai gal ten labai geras vanduo tinkantis akvariumui, tokiu atveju drąsiai iš darbo galės vandenį namo tysti reiks ir tą patikrinti
P.S. gede, labiau mane nervuoja Gokas su Čiuva, nei tas bliudas, ramiai aš su juo, nelabai jis ir nervuoja, atsibos išmesiu, ot problema, o va papūgų negaliu parduoti, nors ir kaip nervuoja, pešasi tarpusavyje, jau ir atsibodo bartis, rėkti visą dieną
Bijau, kad pas mane ne koks vanduo, jis kalkėtas, nors ir švarus, tik va nežinau parametrų, reiks nusipirkti kažkokius testus ir ištirti Pas vyrą darbe yra padaryta, kad iš vieno čiaupo tekėtų ypač švarus vanduo, jis ten pereina per kelis galingus didelius filtrus, kurie pastoviai po truputi šiltruoja vandenį, kuris kaupiasi kažkur ir atsukus kraną, labai po truputi teka, reikia sakė palaukti kol puoduką prisipilsi Tai gal ten labai geras vanduo tinkantis akvariumui, tokiu atveju drąsiai iš darbo galės vandenį namo tysti reiks ir tą patikrinti
P.S. gede, labiau mane nervuoja Gokas su Čiuva, nei tas bliudas, ramiai aš su juo, nelabai jis ir nervuoja, atsibos išmesiu, ot problema, o va papūgų negaliu parduoti, nors ir kaip nervuoja, pešasi tarpusavyje, jau ir atsibodo bartis, rėkti visą dieną
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
negaliu susišnekėti su tais akvariumistais kai tik užsuku ko paklausti, tai tik atsakymus ne į temą gaunu noriu šiek tiek keisti fauna, vistik bent jau kolkas didesnio akvariumo pirkimas atidedamas mažiausiai pusiai metų, o žuveliokų norisi tūrėti, tai svarstau 2 lialiusus pakeisti į gaidelį prisodinti daugiau augalų, o tai dabar mažoka,įleisti dar krevečių ir sraigių, tokiu atvaju 20 litrų akvariume gyventų gaidelis, 3 corydorusai,7 neonai, krevetės ir sraigės ką apie tai manote? visur skaičiau, visą temą apie gaidelius perskaičiau, bet neradau atsakymo ar gaidelis sugyventų su neonais ir krevetėmis Kad su corydorusais, tai daug kas laiko ir sugyvena, o va dėl neonų didelis klaustukas, dėl krevečių tai visai gaidelis kaip ir "mėsaėdis", nesuvalgys jis man krevečių ir neonų visų
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
O aš susidūriau su problema. Sraigės-trimitinukai Nu negaliu niekaip jų populiacijos sumažint. Renku renku, po savaitės vėl visi stiklai nusėsti jų Gal yra kokios chemijos jas išnaikint, nes išrinkt be šansų. Rodos ir augalai jau kenčia...Skaičiau, kad yra kokios tai helenos sraigės kurios ėda kitas, bet kur anų gaut,o dar ir jos jei prisidaugins
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Tada pasikvieskit i pagalba sraiges helenas ir bus problema ispresta O jei prisidaugins helenu bus paildomi pinigeliai
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai: