Akvariumai
-
Smile - Pranešimai: 657
- Augintiniai:
dėkui juodas teleskopas, taip pat auksinė žuvelė aš tai tik vieną pirkčiau, bet vyras kai pamatė, tai jam labai patiko juodukas, tai teko pirkti žuviuką ir jam, dabar turim kiekvienas po žuvytę ir žinoma, neketiname juos laikyti tokiam nedideliam akvariume, kai tik žuviukai paaugs, nupirksim jiems didesnį akvariumą
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
MariusL - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
kas kam, man pavyzdžiui ne, man tos mažos žuvytės kažkokios kvailos, plaukioja be tolko auksinukės, tai tokios įdomios,juokingos, prisigalvoja įdomių dalykų, na taip įdomu jas stebėti, kai prieini prie akvariumo, iškart priplaukia prie stiklo,maivosi, rodosi o tos mažos tai iškart slėpdavosi( turėjau 5 neonus), tad kiekvienam savo, dėl to ir yra tokia žuvyčių gausa
-
- Augintiniai:
-
MariusL - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
Erika, man tavoji žuvytė graži
Jei kada nors gyvenime sumastyčiau akvariumą įsitaisyti, tai tikriausiai tik su tokia auksinuke... Nors vargu ar ateis ta diena, nes kažkaip man atrodo, kad net pamaitinti laiku pamirščiau Kažkaip žuvys ir vėžliai ne man (vėžlį turėjau, tai net metų entuziazmo neišlaikiau, vis pamiršdavau apie jį, tai tėvams tik daugiau vargo buvo)... Nors va kitur pasižiūrėti į žuvis gražu man...
Jei kada nors gyvenime sumastyčiau akvariumą įsitaisyti, tai tikriausiai tik su tokia auksinuke... Nors vargu ar ateis ta diena, nes kažkaip man atrodo, kad net pamaitinti laiku pamirščiau Kažkaip žuvys ir vėžliai ne man (vėžlį turėjau, tai net metų entuziazmo neišlaikiau, vis pamiršdavau apie jį, tai tėvams tik daugiau vargo buvo)... Nors va kitur pasižiūrėti į žuvis gražu man...
- Blondi
- Augintiniai:
dėkui Blondi man ne žuvyčių gausa rūpi, man mano auksinukė, kaip augintinis, net vardus galvojam, nesvarbu, kad tai tik žuvis
-
- Augintiniai:
Man irgi gražu. Jeigu tos auksinukės nereiklios ir priežiūra būtent tokio akvariumuko su pora auksinukių nesudėtinga, tai gal ir aš ateity susigundyčiau...
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Man taip pat nepatinka mazos zuvytes man kuo didesne tuo graziau na paziuret kituose graziai irengtuose akvose grazu
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
aš tai kai pamačiau auksinukes, tai įsimylėjau, na kitos žuvys niekuom neprilygsta dėl priežiūros, tai jos visai nereiklios, gali gyventi akvariume ir be augalų, daug kas jas ir laiko taip, bet man akvariumas be augalų tai pasodinau augalus taip, kad auksinukės neišknistų(nors dar nemačiau, kad knistų), o ir augalus rinkausi kietalapius, neskanius auksinėms, nes jos mėgsta paskanauti augaliukus auksinėms reikia galingesio filtro, ir oro padavimo, na ir svarbiausia neperšerti ir kad vanduo nebūtų per šiltas įrengiant akvariumą atsižvelgiant, kad jame augs auksinukės, paskiau nekyla jokių problemų, pas mane jos jau 4 dienos ir nieko blogo nepadarė, tik džiaugsmą nešą, vanduo koks buvo skraidrus, toks ir yra ir jokių šudukų nesimato, tad tikrai užteks kartą per savaitę pakeisti trešdalį vadens(beje, jokios chemijos nenaudoju) vienintelė problema, kad toks akvariumukas išties joms per mažas, na dabar kaip ir užtenka vietos, bet jos auga didelės, tad manau reiks pirkti kokį 100 l. mažiausiai šiems draugeliams Tad sailor, jei tik noro yra, pirk kokį 100 l akvariumą, tinkamai įsireng ir jokios ten super priežiūros tikrai neireikia, tik pašerti žuvis ir pakeisti trešdalį vandens kartą į savaitę tereikia
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 45 svečių