Padėkit išsirinkti papūgą!
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
O kaip šios papūgėlės: viewtopic.php?f=17&t=4049
Man jos tai labai Įdomu ar triukšmingos, koks balselis, gyvai tai net matyt neteko, bet skaičiau, kad panašiai kramerio dydžio, o ir labai linksmos papūgos
Man jos tai labai Įdomu ar triukšmingos, koks balselis, gyvai tai net matyt neteko, bet skaičiau, kad panašiai kramerio dydžio, o ir labai linksmos papūgos
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
MariusL - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Uoiii garsios garsios jos. Teta turi, tai uooojjj kiek sulaukia visko iš jos
Jei Mariau nori tikrai ramios papūgos ir lengvai jaukimamos - pirk katariną absoliučiai ramūs paukščiai, niekada nesigailėsiu, kad turiu jokių rūpesčių nėra, dar jei vieną turėsi, tai iš vis bus tobula
Jei Mariau nori tikrai ramios papūgos ir lengvai jaukimamos - pirk katariną absoliučiai ramūs paukščiai, niekada nesigailėsiu, kad turiu jokių rūpesčių nėra, dar jei vieną turėsi, tai iš vis bus tobula
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
oi, išties katarinos man vienos iš mieliausių mažūjų papugėlių, ypač žydros spalvos, jau tokios gražutės
Pasidomėk daugiau apie jas Mariau
Pasidomėk daugiau apie jas Mariau
-
- Augintiniai:
manau čia padėtu kaukutė ji juk jas augina,tikiuosi greitu laiku vėl pasirodys forumo gražuoliai ten...kažkada ir aš apie tokia svajojau,bet pardavime neradau
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
O as girdejau ganda,kad katarinos reksnes,tai net neziurejau reiks tada pasidometi katarinom ir kakarikiais.
-
MariusL - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių