Lyčių skirtumai
Dėmesio:
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Sveiki visi, turiu klausimėlį apie šituos paukštukus, ar čia abu berniukai ar ne? Atleiskite už foto, negalejau pasukti.
- skali98
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Ačiū!
O Panevėžio gamtininkù stotį nustatė, kad ne toks ryškus paukščiukas yra mergaitė ir jam į poras pardavė berniuká. Čia išperėtas paukščiukas, tuo metu dar nebuvo tokie ryškus žandukai, bet man iškart atrodė, kad bus berniukas nešem pasitikslinti ir štai!
O Panevėžio gamtininkù stotį nustatė, kad ne toks ryškus paukščiukas yra mergaitė ir jam į poras pardavė berniuká. Čia išperėtas paukščiukas, tuo metu dar nebuvo tokie ryškus žandukai, bet man iškart atrodė, kad bus berniukas nešem pasitikslinti ir štai!
- skali98
- Augintiniai:
- skali98
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Ačiū už konsultaciją. Ir ne ne, viename narvelyje nelaikome. Prieš tai kur klausiau apie berniukus, tai vienas iš jų yra šitos baltutės brolis. Mes jį padovanojome, ir jam į poras nupirko berniuką. Baltutė kol kas viena. Dabar reikės brolio sugyventinį perpirkti! kad broliui galetų draugę įtaisyti
- skali98
- Augintiniai:
-
Cypliukas123 - Pranešimai: 43
- Augintiniai:
Gal galės papildyti tie, kurie augino kanarėlės, o aš radau tik tiek, kad pagrindinis skirtumas yra toks, jog dauguma patinėlių dainuoja (čiulba), o dauguma patelių ne. Kadangi yra žodis "dauguma", tai reiškia, kad pasitaiko ir čiulbančių patelių, ir nečiulbančių patinėlių.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 18 svečių