Šunys
man tai su globotiniais atvirkščiai buvo, namie išmokdavo ignoruoti, o lauke tai visus išgaudytų jei tik pagautų...
Jovita, vyrui už tokias nuotraukas Tokias tik rėminti kaip paveikslus ir didelio dydžio
Jovita, vyrui už tokias nuotraukas Tokias tik rėminti kaip paveikslus ir didelio dydžio
- Blondi
- Augintiniai:
O Bugis tai lauke pavaiko paukščius, ypač mėgsta į balandžių būrį įlėkti, dar ir būna pašoka, norėdamas pagriebti, bet va papūgų niekad niekad nebadė gaudyti, Goko jis prisibijo, įgnoruoja visiškai, o va su Čiuva draugauja, kai Gokas ją išgązdina ir ji drebteli ant grindų, tai Bugis iškart pribėga pauosto, pastovi prie jos, žaisliuką jai atneša, o ir Čiuva labai myli Bugį, vaikšto grindim paskui jį Bet čia manau Bugis priprato tuomet kai Kiviuką auginau, tai jam visad buvo draudžiama artintis, iš tolo rodėm, pažindinom, paskiau kai paaugo Kivis tik tuomet leidom pauostyt, o ir žaisti savaime kažkaip pradėjo abu lovoje, kažkaip šuo supranta kur savi, o kur laukiniai kaip dabar mažą šunytį pratinti, tai nelabai žinau, pas Aušrelę padauža juk neseniai užaugo, ji gal pasakys, kaip auklėjo
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
O jau kokie grožiai šitoje temoje... Ir Blondi, ir Jovitos augintiniai - nuostabūs! O dar Jovitos meniškos foto... Ech.. Pasižiūri ir supranti, kad ne visiems duotas talentas fotografuoti!
O kas dėl papūgų ir šūnų - priminsiu, kad turim šitam reikalui atskirą . Todėl diskusiją pratęsiu ten.
O kas dėl papūgų ir šūnų - priminsiu, kad turim šitam reikalui atskirą . Todėl diskusiją pratęsiu ten.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Ebai, aš tai su mielu noru parodyčiau, tik kad pas manęs toks vijurkas jis, kad nufotografuoti labai sunku, arba miegantis, arba dingęs iš kadro pusiau, arba toks išplaukęs, kad net nieko įžiūrėti neįmanoma
O šiaip mūsų ciucikas jau dvi dienas namie, tai apsipratome ir mes prie jo, ir jis po truputi apsipranta prie mūsų, na bent taip atrodo
Šiaip labai fainas šuniukas, per dvi dienas ir dvi naktis namie nei vienos balos ar krūvos kol kas Dieną dažniau einame, stebime jį, jo kūno kalbą ir laiku visada išeiname, nakčiai paskutinį kartą vedame apie 24 val ir tada miegame iki maždaug pusės šešių, tada dėl viso pikto vėl nuvedu ir tada miegame iki 8-9 Paskui jau pusryčiai, laukas, miegas, žaidimai ir t. t. Šiaip dieną kartais tenka ir vos ne po pusvalandžio vėl vesti, kartais po kelių valandų (kaip kada), o va naktį šaunuolis beveik pastoviai miega, tai taip ir nesinori matyt dažnai (na bet nakčiai po paskutinio išvedimo vandenuką paimu dėl viso pykto ir gražinu tik ryte po to pasivaikščiojimo apie puse šešių)...
Be galo energingas šuniukas, visur jo pilną, viską iš eilės kramtyti nori... Tik va man nepatinka, kad paryčiais žadina su lapce per veidą arba plaukus kramto, tampo pasistiebęs ant lovos... Tai gauna velnių už tai
Turi labai fainą iprotį, nesvarbu einame su pavadėliu ar ne, vos man sustojus, jis pats atsisėda, ir žiūri man į akis, dažniausiai atsisėda iš kairės (nors pavadėlį visada laikau dešine ranka), o kartais tiesiai prieš mane.... Tai pagiriu vis, nes labai patinka, kad taip seka mane
Kokią dieną, kai pagausiu gražų, na ar bent jau neišplaukusį kadrą, parodysiu savo gražuolį pilnu gražumu, o kol kas įmesiu tik porą nuotraukų iš kelionės namo
Tai va kol kas tiek, vėliau papasakosiu daugiau kaip mums seksis ir pasirodysim kokie esam dailučiai
O šiaip mūsų ciucikas jau dvi dienas namie, tai apsipratome ir mes prie jo, ir jis po truputi apsipranta prie mūsų, na bent taip atrodo
Šiaip labai fainas šuniukas, per dvi dienas ir dvi naktis namie nei vienos balos ar krūvos kol kas Dieną dažniau einame, stebime jį, jo kūno kalbą ir laiku visada išeiname, nakčiai paskutinį kartą vedame apie 24 val ir tada miegame iki maždaug pusės šešių, tada dėl viso pikto vėl nuvedu ir tada miegame iki 8-9 Paskui jau pusryčiai, laukas, miegas, žaidimai ir t. t. Šiaip dieną kartais tenka ir vos ne po pusvalandžio vėl vesti, kartais po kelių valandų (kaip kada), o va naktį šaunuolis beveik pastoviai miega, tai taip ir nesinori matyt dažnai (na bet nakčiai po paskutinio išvedimo vandenuką paimu dėl viso pykto ir gražinu tik ryte po to pasivaikščiojimo apie puse šešių)...
Be galo energingas šuniukas, visur jo pilną, viską iš eilės kramtyti nori... Tik va man nepatinka, kad paryčiais žadina su lapce per veidą arba plaukus kramto, tampo pasistiebęs ant lovos... Tai gauna velnių už tai
Turi labai fainą iprotį, nesvarbu einame su pavadėliu ar ne, vos man sustojus, jis pats atsisėda, ir žiūri man į akis, dažniausiai atsisėda iš kairės (nors pavadėlį visada laikau dešine ranka), o kartais tiesiai prieš mane.... Tai pagiriu vis, nes labai patinka, kad taip seka mane
Kokią dieną, kai pagausiu gražų, na ar bent jau neišplaukusį kadrą, parodysiu savo gražuolį pilnu gražumu, o kol kas įmesiu tik porą nuotraukų iš kelionės namo
- Vis tai arčiau manęs atsiguldavo, galvą ant kelių padėjęs, tai arčiau kitos pusės va tokioje nepatogioje pozicijoje :)
Tai va kol kas tiek, vėliau papasakosiu daugiau kaip mums seksis ir pasirodysim kokie esam dailučiai
- Blondi
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Tavo Baltukas kur kas baltesnis Šuniukas tai ties ausytėm ir ketera turi tokią labai švelnią šviesią šviesią smėlio spalvytę, be to veisėja sakė, kad greičiausiai ji dar šiek patamsės...Jo tėvai šiaip baltesni, tai jis iš tolimesnių giminaičių smėlinę spalvytę labai gražią paveldėjo
Aš jam pasiuvau guolį didelį, labai minkšta 11-12 cm aukščio, 120x90 išmatavimų, viršus su kailiuku dirbtiniu, bet tokiu švelniu labai, rankomis siuvau tai kokias 4 dienas vargau, kad viską lygiai lygiai, gražiai, o jis miega sau ant grindų man prie kojų Ir jokio guolio nereikia, kad tik arčiau šeimininkų
Beje mums pasisekė ir jis neverksniukas, visai neinkščia, net pirmąją naktį
Aš jam pasiuvau guolį didelį, labai minkšta 11-12 cm aukščio, 120x90 išmatavimų, viršus su kailiuku dirbtiniu, bet tokiu švelniu labai, rankomis siuvau tai kokias 4 dienas vargau, kad viską lygiai lygiai, gražiai, o jis miega sau ant grindų man prie kojų Ir jokio guolio nereikia, kad tik arčiau šeimininkų
Beje mums pasisekė ir jis neverksniukas, visai neinkščia, net pirmąją naktį
- Blondi
- Augintiniai:
O kaip smagu, blondi, tavo augintinì pamatyt ir istoriju paskaityt,saunuolis tavo suniukas,ir seiminkai saunuoliai,kad taip stebi savo augintini ir jo poreikius, . Labai bus idomu toliau isgirsti kaip auga,isdaigas ir tt. bet meilunas ziuriu bus:) beje del lt raidziu atleiskite,kazkas negerai su jom,nemoku padaryt kad rasytu.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Aga išdaigų tai bus ir bus jų man rodos labai daug... Šiaip kol kas keliose vietose rado tapetus šiek tiek atkibusius, tai ten jau draskymo ėmėsi... O dar viename kampe vis linoleumą bando krapštyti, tai ir tas netinka jam...
Tai draugas jau planuojasi remontą (aišku, kai mažyliui jau dantukai bus pasikeitę ir ne taip rūpės viską griaužti, nors ir dabar stengiamės laiku pastebėti ir sudrausminti padukelį) kadangi trise (šuniukas ir papūgos) kambarį bus padailinę iš visų pusių
O kaip jis valgo.... žinokit su draugu abudu apšalome... teko mums globoti ne vieną ir ne du šuniukus, bet tokių vaizdų dar nematėm... Įdedame normą ir jis mažiau nei per minutę viską jau būna sulapnojęs ir dar bliūdelį kokius 5 kartus išlaižęs...Ryja net nekramtydamas ir vis vien amžinai alkanas
Tai draugas jau planuojasi remontą (aišku, kai mažyliui jau dantukai bus pasikeitę ir ne taip rūpės viską griaužti, nors ir dabar stengiamės laiku pastebėti ir sudrausminti padukelį) kadangi trise (šuniukas ir papūgos) kambarį bus padailinę iš visų pusių
O kaip jis valgo.... žinokit su draugu abudu apšalome... teko mums globoti ne vieną ir ne du šuniukus, bet tokių vaizdų dar nematėm... Įdedame normą ir jis mažiau nei per minutę viską jau būna sulapnojęs ir dar bliūdelį kokius 5 kartus išlaižęs...Ryja net nekramtydamas ir vis vien amžinai alkanas
- Blondi
- Augintiniai:
O vietoj daiktu grauzimo,galima pasiulyt koki kauliuka specialu pagrauzt, mes taip mokem Dora negrauzt lovos atramu ir stalo koju,ant jos tai veike,bet kadangi dar tada palikdavom ja viena,tai negaledavom visada stebeti. Po maudyniu pratinu nesivoliot po zeme,bet pagrauzt kaula arba koja,jaucio organa,arba ausi kiaules, kad nurimtu. Isdziovinu as jos kaili,bet vis tiek selsmas uzeina. Tada nurimsta begrauzdama. O esdavo ir pas mane labai gerai,tik tarpais budavo,kad nera apetito. Siaip jei ilgai laizo indeli suniukas,reiskia biski daugiau maistelio reikia idet,jei palieka,reiskia per daug.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Jam daugiau negalima... Veisėja perspėjo, kad labai ėdrus ir, kad ir kiek duotum, vis vien jam atrodo per mažai...Toks amžinai alkanas, tai patarė normuoti, kad nenutuktų, o tai augančiam labai negerai gi viršsvoris, sąnariukai šiaip jų silpnoji vieta, nors tevų, senelių tyrimai geri, tai tikimės, kad ir pas mus bus viskas gerai Dėl graužimo, tai aš į žaislus kol kas viską bandau nukreipti, kelias savaitėles būsim nuolat dviese, tai turiu galimybę stebėti jį daug ir tinkamu metu pakišinėti žaislus ir tampyti su juo... Labai patinka jam taip žaisti... Atkiša šikniuką į viršų, priekinę dalį nuleidžia ir tampo žaislą, kurį laikau, tik ausytės maskatuojasi į visas puses taip labai juokingai atrodo...
Kol aš forumą skaitau, guli šalia, miega, kojas man šildo Tai dabar va tik galvoju, kad reikėjo jau senai ryžtis parsivežti namo tokį džiaugsmą... Kažkada kažkokiame forume pas vieną moterį paraše perskaičiau sakinį "Kas mano, kad laimės už pinigus nenupirksi, niekada nepirko šuns", ar kažkas panašaus, tikslią formuluotę galiu ir neprisiminti (baisiai senai buvo)... Tai dabar tam labai pritariu...Labai daug gerų emocijų, džiaugsmo, juoko į namus parsinešėm kartu su savo šuniuku... Tai draugas nori jį net vadinti Helis, kadangi su juo juoko dozė visada garantuota o man kažkaip Meškis labai limpa, nes jis toks nerangus būna, ypač kai žaidžia, tai užkliūna kažką, tai atsitrenkia kur nors (ir labai dažnai), tai po kojom netyčia pasipainioja, kad mes bandydami jo išvengti patys vos nedrimbam
Kol aš forumą skaitau, guli šalia, miega, kojas man šildo Tai dabar va tik galvoju, kad reikėjo jau senai ryžtis parsivežti namo tokį džiaugsmą... Kažkada kažkokiame forume pas vieną moterį paraše perskaičiau sakinį "Kas mano, kad laimės už pinigus nenupirksi, niekada nepirko šuns", ar kažkas panašaus, tikslią formuluotę galiu ir neprisiminti (baisiai senai buvo)... Tai dabar tam labai pritariu...Labai daug gerų emocijų, džiaugsmo, juoko į namus parsinešėm kartu su savo šuniuku... Tai draugas nori jį net vadinti Helis, kadangi su juo juoko dozė visada garantuota o man kažkaip Meškis labai limpa, nes jis toks nerangus būna, ypač kai žaidžia, tai užkliūna kažką, tai atsitrenkia kur nors (ir labai dažnai), tai po kojom netyčia pasipainioja, kad mes bandydami jo išvengti patys vos nedrimbam
- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 18 svečių