Astrildų, amadinų mityba bei maisto papildai
Labai dekoju už patarimus.Gal yra kokie atsiliepimai apie lesala Deli Nature,niekao apie ji nežinau.
-
taksa - Pranešimai: 46
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Sveiki,
auginame ir mes amadinu porele , padariau jiems kiausinmaiscio , kiausinis+dziuveseliai+zuvu taukai+lesalas. Tai pucina noriai.o ar jus duodat kokiu daigintu kvieciu ir pan?Skaiciau kad daigina saulegrazas , o gal galima duot indeliuose buna pirkti daigintu ivairiu grudu ?toks metas ,kad zalumos is maximos duot nenoriu
auginame ir mes amadinu porele , padariau jiems kiausinmaiscio , kiausinis+dziuveseliai+zuvu taukai+lesalas. Tai pucina noriai.o ar jus duodat kokiu daigintu kvieciu ir pan?Skaiciau kad daigina saulegrazas , o gal galima duot indeliuose buna pirkti daigintu ivairiu grudu ?toks metas ,kad zalumos is maximos duot nenoriu
-
Abigaile8 - Pranešimai: 13
- Augintiniai:
duodu kartą į savaitę milčiaus,daiginu tuos pačius grūdus,kuriais lesinu,taip pat atsirado maistas su įvairiais vabzdžiais,tik kaina kandžiojasi.šiame puslapyje rasite maistą,jie siunčia į kitus miestus,perku pas juos:www.hungrybirds.lt
-
- Augintiniai:
Ar imanoma ta ju lesala sudaiginti?As maitinu Versale-Laga tik pas mus mieste sios produkcijos ir aplamai lesalo/vitaminu/kiausinmaiscio skurdus pasirinkimas Kikoj.Ieskojau internete bet irgi nekazka randu , zoo spektras nebeveikia e-puslapis , deivio irgi neuzkrauna... Gal dar kazkur imanoma apsipirkt internete? Ar vitaminus amadinams duodat nuolat?Ir kokius?
-
- Augintiniai:
- images-9.jpeg (4.44 KiB) Peržiūrėta 1225 kartus(ų)
-
- Augintiniai:
Mano pakščių narveliuose dar pastoviai stovi mineralai. Perku Kikoje Versele -Laga firmos. Tokie moliniai indeliai pilni raudono molio. Be to sepija ir pastoviai būna trintų kiaušinio lukštų.
- Plunksna
- Augintiniai:
Plunksna-o ka tas molis duoda?Cia kaip vitaminai, ar vietoj smelio jis? Lukstai tiesiog trinti , be priedu?Ir kur dedat i atskiras lesyklas , ar pilat salia ko nors?
Pas mane yra kiausinmaiscio, smelio , kreida , soru sakele.
Ir kaip jus tuos grudus is lesalo sudaiginat ,negi tos mazos kruopytes irgi sudygsta?
Pas mane yra kiausinmaiscio, smelio , kreida , soru sakele.
Ir kaip jus tuos grudus is lesalo sudaiginat ,negi tos mazos kruopytes irgi sudygsta?
-
- Augintiniai:
Pas mane narve yra labai daug lesyklėlių. Atskirai kiaušinmaistis, anglis, trinti kiaušinių lukštai (tiesiog džiovintus lukštus sutrinu pirštais, nes smulkiai sumaltų maniškiai nelesa), džiovinti vabzdiai (Versele - Laga firmos Prestige snack). Tas molis tai yra mineralinės medžiagos, reikalingos paukščiams. Beje, kiaušinmaistį duodu dviejų rūšių - su medumi ir su vaisiais. Narve yra ir smulkaus žvyriuko, ir to balto Kikoje pirkto smėlio, ir sepija.
Abogaile8, o apie kokias mažas kruopytes jūs klausiate? Jei tai sėklos, tai taip, sudygsta ir mažos ir didelės sėklos. Bet man kažkaip kyla įtarimas, kad klausiate apie spalvotas kruopytes, kurios kartais būna grūdų mišiniuose. Jei taip, tai jos tikrai nesudigs. Sausą maistą aš perku internetu Deli nature firmos, kaip ir rašė Taksa. Tą ir daiginu.
Abogaile8, o apie kokias mažas kruopytes jūs klausiate? Jei tai sėklos, tai taip, sudygsta ir mažos ir didelės sėklos. Bet man kažkaip kyla įtarimas, kad klausiate apie spalvotas kruopytes, kurios kartais būna grūdų mišiniuose. Jei taip, tai jos tikrai nesudigs. Sausą maistą aš perku internetu Deli nature firmos, kaip ir rašė Taksa. Tą ir daiginu.
- Plunksna
- Augintiniai:
Plunksna, Versele - Laga firmos Prestige snack tai čia kur su vabzdžiais skirtas amadinams? Bet kaip nuolatinį lesalą duodate ar kaip priedą prie kito lesalo?
-
Agne44 - Pranešimai: 40
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias