Šunys
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
, sailoriau, tas juočkis oficialiai(pas veisėjus) vadinasi "Rytų europos aviganis" ? O "Vakarų europos" tie tokie su "nuleistu" užpakaliu, ar jie tiesiog "Vokiečių aviganiai"? Na, kad aiškiau būtų, ką čia sapalioju, va- rytų "avčarka"(viršutinė), ir vokiečių žemesnė. Ale tų juodulių, ne taip paprasta rasti mūsuose(kažkur aplink Klaipėdą lygtais yr veislynas )
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
Sailor, vilkiai man labai labai gražūs
Mūsų dresuotoja vokietukę taip pat augina, tai laikas nuo laiko ir šunis kartu vedžiojame ar po mišką, ar prie jūros, tai niekaip neatsistebiu vokietukės būdu... Jei maniškis palaidas bėgioja pats sau kol nepakviesi, uostinėjasi, tai ta vokietukė pastoviai seka šeimininkę, niekur nenubėga toli, vis ratu mus apibėga... Nors taip pat yra labai jauna, tik 9 mėnesių dar O ir tas grobio instinktas koks stiprus, pagalį ar kamuoliuką net jai nematant numeti, suranda ir nešiojasi, nepaleidžia iš akių Maniškis tai strakalas vis numeta, nes kažkuo kitkuo susidomi Niu labai matosi kokie skirtingi šunys ir abu man tokie faini
Mūsų dresuotoja vokietukę taip pat augina, tai laikas nuo laiko ir šunis kartu vedžiojame ar po mišką, ar prie jūros, tai niekaip neatsistebiu vokietukės būdu... Jei maniškis palaidas bėgioja pats sau kol nepakviesi, uostinėjasi, tai ta vokietukė pastoviai seka šeimininkę, niekur nenubėga toli, vis ratu mus apibėga... Nors taip pat yra labai jauna, tik 9 mėnesių dar O ir tas grobio instinktas koks stiprus, pagalį ar kamuoliuką net jai nematant numeti, suranda ir nešiojasi, nepaleidžia iš akių Maniškis tai strakalas vis numeta, nes kažkuo kitkuo susidomi Niu labai matosi kokie skirtingi šunys ir abu man tokie faini
- Blondi
- Augintiniai:
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Vilkiai dėkoja už komplimentus
gede, tas juočkis oficialiai pas veisėjus ne Rytų Europos aviganis vadinasi, o seno tipo vokiečių aviganis (Altdeutche Schaferhund) - Vokietijoje nemažai jų veislynų yra, Europoje irgi yra keletas.
Blondi, vokiečiai tokie ir yra - visada prie šeimininko laikosi. O retriveriai, ypač auksiukai, tai rieisiog išnaudoja kiekvieną gyvenimo malonumą.
Dar vakar nespėjau broliukų nuotraukų sudėti .
gede, tas juočkis oficialiai pas veisėjus ne Rytų Europos aviganis vadinasi, o seno tipo vokiečių aviganis (Altdeutche Schaferhund) - Vokietijoje nemažai jų veislynų yra, Europoje irgi yra keletas.
Blondi, vokiečiai tokie ir yra - visada prie šeimininko laikosi. O retriveriai, ypač auksiukai, tai rieisiog išnaudoja kiekvieną gyvenimo malonumą.
Dar vakar nespėjau broliukų nuotraukų sudėti .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Kokie jau suauge,Generolas tikras meskutis ,o juoduliukas is viso nerealus
P.s.butu smagu ir Tomuli pamatyt
P.s.butu smagu ir Tomuli pamatyt
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Šviesesnis broliukas tiesiog mano svajonės VA... Ilgaplaukis ir man patinkančios spalvos... Kai jau imsime galvoti apie antrą šunį, ieškosim kažką panašaus
- Blondi
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 32 svečių