Narvų, įrangos siuntimasis iš kitų šalių
9 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Sveiki,
Ieškau narvo savo būsimam augintiniui ir Lietuvoje nerandu to, ko noriu. Domėjausi įvairiomis internetinėmis parduotuvėmis. Radau keletą patinkančių narvų.
Gal yra tokių, kurie yra narvus ar kt. įrangą pirkę iš kitos šalies internetinės parduotuvės? Ar galėtumėte parašyti kurios iš jų patikimos, kurios geriausios? Būčiau labai dėkinga už pagalbą
Ieškau narvo savo būsimam augintiniui ir Lietuvoje nerandu to, ko noriu. Domėjausi įvairiomis internetinėmis parduotuvėmis. Radau keletą patinkančių narvų.
Gal yra tokių, kurie yra narvus ar kt. įrangą pirkę iš kitos šalies internetinės parduotuvės? Ar galėtumėte parašyti kurios iš jų patikimos, kurios geriausios? Būčiau labai dėkinga už pagalbą
- ddaiva
- Augintiniai:
Aš irgi esu domėjusis tokiais variantais, tačiau nesusigundžiau nei vienu, kadangi siuntimo kaina į Lietuvą yra tokia, kad siekia pusę ar net visą narvo kainos. Taigi, jei galvojate siųstis iš kur nors, tai dar įvertinkit ir siuntimo kainą.
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Jau antrą dieną nerimstu ir ieškau narvo. Sudomino parduotuvė. Perkant už 69,90 Eur į Lietuvą siuntimas nemokamas. Ar kas nors naudojosi šia parduotuve? Įkurta Vokietijoje, tad suteikia pasitikėjimo
- ddaiva
- Augintiniai:
ErikaE iš zoopus narvą pirko . Gera, patikima parduotuvė , aš irgi iš ten perku, tik aš ne Lietuvoj gyvenu.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Na va, manau, jog jau išsirinkau narvą iš . Su atsiuntimu suma gaunasi apie 230 eurų. Ar neuždės man muito mokesčio?
- ddaiva
- Augintiniai:
-
MariusL - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
- ddaiva
- Augintiniai:
Jei is scarleto pirksi,tai gali iki 30kg sudaryti deze.Gali ir maisto,zaislu ten pasizvalgyti ir siuntimas iki namu duru 17svaru.
ir labai lengva rasti ko reikia.Paspaudi Shop By Bird Species ,pasirenki papugos rusi ir ismeta ka turi pasiulyti tai rusiai.
ir labai lengva rasti ko reikia.Paspaudi Shop By Bird Species ,pasirenki papugos rusi ir ismeta ka turi pasiulyti tai rusiai.
-
fubus - Pranešimai: 971
- Augintiniai:
- ddaiva
- Augintiniai:
9 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 25 svečių