Tikrosios amazonės - Amazona gentis
Sakykim,kaip as pirkau pione,tai pas Roma pats ja pasiemiau is narvo ikisau ranka,pakisau pirsta prie kojyciu ji pati ir uzlipo,nors mate mane pirma karta
-
MariusL - Pranešimai: 285
- Augintiniai:
Nedingo, nukeliavo į tinkamesnę joms temą viewtopic.php?f=9&p=260427#p260427
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Vakar isvaziavo mano amazones, atsisveikinau su liudesiu, negalvojau, kad bus taip sunku, jauciuosi isdavusi artima bet isvaziavo pas labai mylinti pukscius, atsakinga zmogu- kuniga. Ir jau sian gavau kelias nuotraukas, nurimau pamacius,kad tupi sau ant narvo,laisvos jau,antra diena sake jauciasi puikiai,jau duoda abi labas,ima is ranku maista o gyvens jos Giedraiciu( Moletu raj.) klebonijoje,tad galima bus visad aplankyt
P.S. gal kas netoliese gyvenat ar jei lankysites netoliese,uzsukite pabendrauti su Goku ir Ciuva,parasykit,atsiuskit foto,busiu labai dekinga
P.S. gal kas netoliese gyvenat ar jei lankysites netoliese,uzsukite pabendrauti su Goku ir Ciuva,parasykit,atsiuskit foto,busiu labai dekinga
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Sveiki visi! O kur dingo visi amazones auginantys? Uzsukau pasiskaityt,o cia paskutine mano zinute-liudna pasiilgom mes labai saviskiu,ypac Goko! vis pagalvojam apie papuga,bet stabdo tai,kad vaikai per mazi
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias