Kur įsigyti didžiąją papūgą? Kokios kainos?
-
Daina - Pranešimai: 1285
- Augintiniai:
-
Sem - Pranešimai: 1374
- Augintiniai:
DaliaM, naujienos taitikrai geros turesi porele ir dar ne is vieno lizdo. Tai gal kada susilauksi ir anuku
O zakiukiai grazuoliai, is tokiu mazu apipesiotu mesos gabaliuku, taip greitai uzaugo tokie rimti pauksciukai
O zakiukiai grazuoliai, is tokiu mazu apipesiotu mesos gabaliuku, taip greitai uzaugo tokie rimti pauksciukai
- gitulia
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Ačiū labai. Buvau labai laiminga, kai Luboš atsiuntė žinutę, nors jau buvau suitaikius su mintim, kad turėsim du berniūkščius. O čia rado mergičką ir dar labai panašaus amžiaus.
O su tais anūkėliais tai net nežinau, kas jų nenori, bet tiesiog neramu. Na, gal Papooga pirmoji sulauks dovanėlės nuo savo žakiukų, tada bus drąsiau ir man apie tai pagalvoti. Kažkodėl visur rašo, kad veisimas sudėtinga, sudėtinga :( Bet detaliau nelabai dar ir domėjausi, pagyvensim pamatysim ... Dabar svarbiau apie kelionę galvoti ir kaip tuos mažiukus užauginti, kad nesusirgtume ir gražūs užaugtų ...
O su tais anūkėliais tai net nežinau, kas jų nenori, bet tiesiog neramu. Na, gal Papooga pirmoji sulauks dovanėlės nuo savo žakiukų, tada bus drąsiau ir man apie tai pagalvoti. Kažkodėl visur rašo, kad veisimas sudėtinga, sudėtinga :( Bet detaliau nelabai dar ir domėjausi, pagyvensim pamatysim ... Dabar svarbiau apie kelionę galvoti ir kaip tuos mažiukus užauginti, kad nesusirgtume ir gražūs užaugtų ...
-
DaliaM - Pranešimai: 868
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 18 svečių