Paukštukai gamtoje
1) panašus į kolibrį, beje tokį/panašų sutvėrimą yzy vasarą nufotografavo palangoje, yzy įdėk foto Tikra tiesa, tik Palangoje ju nebuna. Palygink ji su ziedu.
2) povas gražuolis, turbūt dar mėlynuoju povu vadinamas? Taip
3) Sakyčiau sniegena, bet ne labai raudona, tai gal koks porūšis? Paprasta snigena
4) Man panašus į balandį/karvelį. Labai gražus ir išdidus Jeigu taip, tai gal imsiu po truputį ir baladžius gerbti Pustagurklis karvelis.
5) Čia dabar jau man į kielę neša Liputis. Ju nemazai ziema net miestu parkuose.
6) Australietiškas paukštukas, tiesioginis vertimas būtų "Dulkinė medžių kregždutė" kogero - Dusty WoodSwallow
2) povas gražuolis, turbūt dar mėlynuoju povu vadinamas? Taip
3) Sakyčiau sniegena, bet ne labai raudona, tai gal koks porūšis? Paprasta snigena
4) Man panašus į balandį/karvelį. Labai gražus ir išdidus Jeigu taip, tai gal imsiu po truputį ir baladžius gerbti Pustagurklis karvelis.
5) Čia dabar jau man į kielę neša Liputis. Ju nemazai ziema net miestu parkuose.
6) Australietiškas paukštukas, tiesioginis vertimas būtų "Dulkinė medžių kregždutė" kogero - Dusty WoodSwallow
-
___Ornito___ - Pranešimai: 389
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
jeigu jum atrodytu realiau as galiu ideti ta yrasa su garsu .. kaip mao brolis sako "kolibriai valdo" o as sakau eik is cia, gal tai padetu irodyti kad tai yra filmuota mano pacio.. o ten tos geles buvo prie restorano kuris yra Vytauto gatveje.
-
yzy - Pranešimai: 335
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių