Katės
Mūsų Murzė balandžio 17 atsivedė kačiukų,visada t.y. du kartus vaikavosi man prižiūrint, o šį kartą teko ją palikt vieną ir išeit į darbą.Kol buvau namie atsivedė vieną kačiuką,o parėjusi radau dar du,vienas matyt gimė negyvas, o antrajį tikriausiai nuspaudė besivaikuodama- galutinis rezultatas vienas katinukas,vakar jau prasivėrė akytės.
Aukse,aš vis žadu paklausti kokio amžiaus sterilizavot katę,nors žinau ,kad ją priglaudėt .
Manoji Murzytė jau septynerių metų ji vedė tik tris kartus man vis sukasi mintys apie sterilizavimą,o iki šiol įdurdavom ampulytę du kartus per metus ir nepataikėm tik vieną kartą.Šiemet ,kadangi nebuvo žiemos, labai anksti prasidėjo morčius ,susiruošiau vežti ,o matau jau katinai aplink sukasi.
Aukse,aš vis žadu paklausti kokio amžiaus sterilizavot katę,nors žinau ,kad ją priglaudėt .
Manoji Murzytė jau septynerių metų ji vedė tik tris kartus man vis sukasi mintys apie sterilizavimą,o iki šiol įdurdavom ampulytę du kartus per metus ir nepataikėm tik vieną kartą.Šiemet ,kadangi nebuvo žiemos, labai anksti prasidėjo morčius ,susiruošiau vežti ,o matau jau katinai aplink sukasi.
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
- Prikabinti failai
-
- kates laimikis mano rankose tolumoje matosi kaip ji jo dar vis iesko :D bet nerado :)
- 100_1019 (Small).jpg (36.86 KiB) Peržiūrėta 2019 kartus(ų)
-
- bega paskui mane link balos labai jau megsta zuvis pamato kad einu zuvauti tai ir ji ispaskos ir buna su manim tol kol nenueinu
- 100_1495 (Small).jpg (72.41 KiB) Peržiūrėta 2019 kartus(ų)
-
- o jau kaip pagavau zuvi daviau valgyt tai baidosi ir net nepalaize(net nepauoste) tai teks mum valgyti:) nes mazesniu nepagavau o tokiu ji bijo laiks kitos zukles :)
- 100_1484 (Small).jpg (37.47 KiB) Peržiūrėta 2019 kartus(ų)
-
- 100_1504 (Small).jpg (65.02 KiB) Peržiūrėta 2019 kartus(ų)
-
luk'as - Pranešimai: 3487
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių