Katės
Kaip pas mane atsirado tas mažas linksmuolis kačiukas, man pradėjo patikt katės
Visada galvojau, kad katės neįdomūs, nuobodūs gyvūnai, bet jau nuomonę pakeičiau
Aukse, čia taip miega katinas liežuvį iškišęs?

Aukse, čia taip miega katinas liežuvį iškišęs?

-
Mayami - Pranešimai: 359
Čia pas mane katė
Ji kartais taip iškišusi liežuvį taip kietai įminga, kad jei veikiant labai atsargiai, tai įmanoma visai tą liežuvį ištraukt lauk. Taip ir miega su ilgiausiu nukarusiu liežuviu
Keista nuomonė-kad katės nuobodūs gyvūnai
Jos gi tokios žaismingos-ir net senatvėje. Jos labai nepriklausomos. Na, ne taip kaip šunys-daro tai ką nori, o ne tai ką liepia šeimininkas. Bet tikrai nenuobodžios.
Netgi sakyčiau šunim ir katėm tiktų skirtingos sąvokos. Pvz. jei žmogus sako "aš turiu šunį", tai apie kątę labiau tiktų sakyt "pas mane gyvena katė"

Keista nuomonė-kad katės nuobodūs gyvūnai

Netgi sakyčiau šunim ir katėm tiktų skirtingos sąvokos. Pvz. jei žmogus sako "aš turiu šunį", tai apie kątę labiau tiktų sakyt "pas mane gyvena katė"

-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
- Prikabinti failai
-
- issidirbineja pastoviai mano storule:D
- P1010010.JPG (28.9 KiB) Peržiūrėta 1552 kartus(ų)
-
- ji sugeba uzmigt paciose keisciausiose vietose :D
- P1010013.JPG (24.54 KiB) Peržiūrėta 1552 kartus(ų)
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:

keliom dienom sita kiska dave klasioke paglobot. rado vaikai prie mokyklos konteineryje.

-
dzine - Pranešimai: 690
- Augintiniai:
Prasta mintis pieną skiesti vandeniu. Parduotuvėse parduodamas pienas ir taip menko riebumo (nežinau kokio riebumo katės pienas). O tu jį dar atskiedi. Jame ir taip mažai kačiukui reikalingų medžiagų, o tu jų dar sumažini. Mum yra tekę išmaitinti ką tik gimusius kačiukus. Irgi buvo tiesiog išmesti lauk
-net virkštelė nebuvo nudžiūvusi. Išmaitinom paprastu pienu. Nei skiedėm, nei ką. Ir puikiausiai išaugo kačiukai. O šitas jau gerokai didesnis. Galima pabandyt ir faršo trupučiuką duoti-gal kartais ėstų? Beje, labiau tiktų ožkos pienas nei karvės.

-
- Augintiniai:
veterinare sake, kad vendeniu reikia skiesti, nes gali pratrysti.
petasciunuose nauja veterinarijos klinika atsidare. uz sito kaciuko nukirminima ir apziurejima 20lt turejau sumoket.
konsultacija 15lt...
petasciunuose nauja veterinarijos klinika atsidare. uz sito kaciuko nukirminima ir apziurejima 20lt turejau sumoket.

-
dzine - Pranešimai: 690
- Augintiniai:
Negaliu ginčytis, bet mes kiek kačiukų pienu girdėm-nei vienas nepratrydo... Nuo pieno viduriuot gali pradėti suaugęs gyvūnas. Nes suaugusio gyvūno organizmas netoleruoja laktozės. Maži gyvūnai iki 6 mėn. amžiaus pieną priima gerai.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių